Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

O1 není bezpečnější natož aby měla lepší jízdní vlastnosti. Na rovině bude rychlejší ale jen do první zatáčky...upřít ji ale nelze kufr. Zkrátka-jestli ti jde spíš o radost z řízení, vem fábku, jestli upřednostňuješ praktičnost, pak oktávku, ale koukám, že už ses rozhodnul..

Vloženo

Nerek bych,že OI ma lepsi jizdni vlastnosti nez FI,vzadu je to skoro stejny a jediny je ten kufr,kterej na dojizdeni do prace nepotrebujes a jednou za rok ten str.box na auto taky das.

OI RS je krasny auto,ale do toho se musi jit srdickem,protoze koupit ji a pak furt resit jestli to moc nezere a nesvest se nema podle mne vyznam.Těch 9km v klidu bez honeni naftak taky zkousne a v zimě se neohreje ppřadně ani HTP,jezdim stejnou delku.

Vloženo

Tuhle otazku jsem resil pred ctvrt rokem,mel jsem octavku 1.6i,chtel jsem rychlejsi autko a chtel jsem zustat u koncernu. Rozhodoval jsem se jestli leona,frs nebo ors . Nakonec jsem se rozhodl pro frs a vubec toho nelituju,je to na muj vkus velmi hezke auto,svizne a za velmi rozumnou spotrebu. Neni to benal ze ti to strili za usima a ze to vytacis do cerveneho :o) ,ale zase ti to nezere jak hladna kráva :o)) Je to o tom,co od toho chces :) Nemuzu si stezovat na jizdni vlastnosti,spotrebu a ani na vykon motoru,jsem max spokojen ;) ..

Vloženo

Spousta lidí mě odrazuje,že má FRS malej kufr.....jako bych to nevěděl :disgust: nemusím zbytečně vozit volný prostor,když ho nevyužiju.

Jinak bych chtěl sehnat žlutou FRS :w00t1::wub:

Vloženo

barva nejezdí, ale pokud to je tvůj sen, tak přeji úspěšné hlledání, těch žlutých jsem moc nad rv. 2005 neviděl....

Já vím že barva nejezdí,ale žlutá je fakt málo k vidění ;)

Našel jsem 2 žlutáky a jeden r.v.2006 ;)

Vloženo

na sedackach jsou podle me potahy, takze stitek bagu by videt nebyl, aspon podle me... :)

jinak u te z annonce by to chtelo vic fotek a pak bych typka zkusel stahnout na 200, treba se necha ;)

priznam se, ze sem prekvapen jak malo je zlutych rs treba v nemecku

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...