prekfest Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 zdravim, pres elektriku sem opravdu lama.. prisly mi Alpine SXE-1750S a koukam, nikde zadny navod.. nejde mi do hlavy jak priletovat 6 konektoru na 4 koliky.. jestli vejskac ma byt priletovany i na vystupu z radia.. mozna se to vubec netyka autohifi ale obycejneho zapojeni reproduktoru ale presto - prosim o radu. diky zde je par fotek http://www.prekfest.ic.cz/alpine/ ale myslim ze kdo vi tak fotky nepotrebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 tvoj opis inak nic moc, bez fotiek neviem o com hovoris, ci o zadnom paneli a cinch alebo o com. potrebujes vyhybku. na vyhybku privedies signal z radia tam ho rozdelis pre vysky a stredobasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prekfest Vloženo 17. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2011 (editace) hmm.. myslel jsem ze je to ok, no.. mluvim o prednich dverich.. chci tam vymenit papiraky za neco cemu uz se da rikat reproduktor.. fotky v tom prispevku jsou (odkaz na ne.. to se snad taky pocita) kdyz jsem se ptal prodejce, co je potreba k vymene,bylo mi receno ze pouze redukce z originalnich repro na neoriginalni ( http://www.prekfest.ic.cz/17012011125.jpg ) -tu mam.. + podlozky pod repro ale ty se toho ted netykaji.. a ptam se tedy, jak reproduktory zapojit.. Editováno: 17. leden 2011, autor: prekfest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 ...zcela jednoduše...při použití této redukce, kterou zapojíš na reproduktor a z reproduktoru paralelně na výškový reproduktor... já tuto redukci nepoužívám protože když se odvrtá původní repro tak je to stejně nevratný...kdo by tam pak znova nýtoval OEM repro...takže původní konektor ucvaknu a kabely k repro pájím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prekfest Vloženo 18. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2011 me jde spis o to, jak tam presne napajet ty konektory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 ...redukci připojíš na reproduktor...z reproduktoru pak na výškový...v balení jsou myslím kabely, který májí spojené konektpory pro připojení...POZOR na polaritu tzn + a - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prekfest Vloženo 18. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2011 (editace) jo, oukej, diky ale to bych jeste vedel ale.. http://www.prekfest.ic.cz/alpine/17012011123.jpg tady je videt u vejskace ze ma 4 konektory.. takze moje predstava je.. cervenej a cernej-z radia- napajet na postrani koliky.. a na ne jeste priletovat dva z vyskace a ty dalsi dva z vyskace na ty horni koliky.. je to tak? + - najdu nekde na netu.. sory za moji demenci btw podobny obrazek schematu jsem nasel na netu.. ale jak priletovat 6 konektoru na 4 koliky ne Editováno: 18. leden 2011, autor: prekfest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 jeden pár od výškového dáš na středobas...a druhý pár konektorů spojíš s redukcí od rádia...máš tam jiné konektory (samec a samice)nejde to zaměnit...nepasovaly by ti fastony (konektory) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 a jak hrají? mě příjdou zejtra :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.