Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravim vsetkych kolegov skodovakov,poprosil by som o radu: -pri rozjazde mi niekedy piska, ale nevieme zistit co, vymenili sme na skusku turbo z inej oktavky,vymenene komplet rozvody,pumpa,kladky,remene,GO - alternatora atd. Hlavne pri prudsom pridani potom akoby jemnucke sklbnutie a prestane to. Zda sa ked je mokro akoby to bolo menej pocut.--inac OCTAVKA rv.2007 1,9 tdi pd naj cca 127 tis km. ;) Kazda konstruktivna rada potesi dakujem!!! dakujem

Editováno: , autor: ixo
Vloženo (editace)

alternator je po oprave a skuslali sme aj bez remena na alternatore a pri rozjazde to stale piska. inac dakujem za odpoved !!!

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Vloženo

Přisuzoval jsem to tomu škubnutí a pak že je klid...to je náznak volnoběžky. Taky mě napadl kompersor klimy, ale jestli jste to zkoušwli bez řemene tak to je divný. Víš aspoň odkud to zhruba jde?

Vloženo (editace)

------------niekde od zadu ako je asi turbo ,ale to je tazko presne ,lebo sa to prenasa. A ozaj nejake spojkove lozisko popripade dvouhmotak atd...aky mas nazor ty,typ potesí ! dikes

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...