nováče Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Čau lidi, mám takovou prosbu. Nevíte někdo kde by se daly sehnat mapy do amundsena?? Stačily by i nej Č.R. potřebuju je jen na zkoušku. M Díky moc za Info. Nováče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 mapy mám, více přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nováče Vloženo 22. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2011 SZ ti nemužu odeslat. Píše to, že nemůžeš přijmout žádné nové zprávy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edis Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 mapy mám, více přes SZ Ahoj, mě takíé nejde zaslat SZ.Napiš email nebo mobil díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.