Alchemix Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Tohle bude úplně v pohodě, jen budou utopeny jak origo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtecek35 Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Tak to mi zase vůbec nevadí že budou utopený a jinak, půjde to nějak oficialne zapsat do TP??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Pokud je koupis s typovým listem tak bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtecek35 Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Právě že bych chtěl z OCT III... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Tak to je sázka do loterie. Ale spíš to nezapises. Tady jedině koupit nová kola (s typovym listem) o stejném rozměru jako jsou ty z OIII. Nechat je zapsat a pak už tam můžeš dát jakákoli s tím rozměrem. Je to ale trochu krkolomny a finančně náročný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtecek35 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) Chlapi, jak by vypadali 18ti palcové kola na Octavii 4x4? Konkretně Škoda Alaris :-) Editováno: 9. Říjen 2014, autor: krtecek35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Čau ,je tu zima takže je čas prodat letní kola a já prodávam tato 5x112 R18 ET-40 pneu 225/40r18 oboje zakoupené nove 15.04.2014 takže skoro nejeté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 (editace) Tohle mi vysvětli! Proč lidi utratěj peníze za kola, nechaj si je opravit, nastříkat, takže docela dost peněz a pak na to koupí ty nejlevnější šlupky. Já to prostě nechápu :-) Btw.: Klidně prodám origo RS 18" Zenit, nebo jak se to jmenuje. I s gumama. Ale jen proto, že se mi ty runflaty nechce sundavat :-D Editováno: 3. Listopad 2014, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Tyto pneu mam už zakoupene po druhé a jsem snima naprosto spokojen ,prodám proto že jsem koupil 19" a i na ně budu kupovat tuto značku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Já bohužel testoval gumy čínské, indické a další. A bohužel mne většina přišla hrozná na mokru, některé už nedávaly rychlejší jízdu na suchu. Ale může se najít výjimka mezi lowcost gumama. Ale hodně záleží na stylu řidiče. Pohodovému poklidnému řidiči i Nankang na vodě přijde jako dobrá guma. Jen jsem se podivil. Johan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Vpoho je jasny jak řikáš každej jezdí jinak,já nejsem žádnej závodník ,ale občas auto dostane zabrat jak na tovince tak v zatáčkách a prostě jsem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek D Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 No synátor si nedávno pořídil tyhle šílený elektrony na Octavku 2 a já bych si to teda odpusti je po dlažbě jak jízda na kole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Čau měl bych takovej dotaz mam 18" 7,5Jx18 / ET35 a chci nepatrně snížit auto jaké pneu by jste mě poradili 225 nebo nějaké menší dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Proč se neptáš v tématu o 18" pneumatikách, kam jsem mimochodem přesunul i předchozí stejný dotaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 panove, mam na Vas dotaz vim, ze O2 ma maximum v TP povoleno R17. O2 RS ma v TP maximum povoleno R18. ma nekdo z Vas potuchu, zda-li je mezi O2/O2 RS nejaky jiny rozdil, nez motor/brzdy, pripadne nizsi svetla vyska? a ptam se: mate nekdo v TP zapsane R18, aniz by jste mel R17? myslim kola original Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Podle katalogu má OII FL RS jiný (menší) přední a zadní rozchod kol a menší výšku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda93 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Ahoj, měl bych prosbu ohledně disků na Octavii II (sedan 2005), vejdou se mi disky s rozměrem 8.5J x 18 ET45 ?? popřípadě bude to hodně vyčnívat? Nemáte s tím někdo zkušenosti. Za jakoukoliv radu předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Jezdím Luxony (7,5Jx18". ET 48) a myslím, že i o palec širší disk nebude problém - pneu budeš dávat stejně 225/40 R18, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Ahoj mam prosbou chtěl bych se poradit chtěl bych si pořídit tato kola jsou to 18" a mam to na dvojkovou octavii v combiku bílá barva snížená co myslíte budou na tom vypadat dobře samožřejmě nevim přesně jakou barvu budou mít ,předem děkuji za nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Za me teda urcite ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Za mě jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 paráda dvě odpovědi a každá jiná doufam že ted někdo napíše a rozhodne to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Ber je, budou sluset ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Hrůza...jen to ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Urcite jdi do toho. Za tvym autem se pak otoci kazdy. Akorat si nebude rikat, "to je ale borec" coz je predpokladam cilem teto akce, ale spice "to je ale bl.ec" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.