Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj vespolek,

chtěl bych vás požádat a radu. Mám felicii 1,6 a nedávno mi po studeném startu něco začalo kovově klepat v motoru. Se zvyšujícími se otáčkami se zvyšuje i frekvence klepání. Tady na foru jsem našel dvě témata s podobným nebo dokonce stejný problémem, ale bohužel bez řešení.

Jde to někde od hlavy a po zahřátí se intenzita klepání dost sníží, ale i tak to jde slyšet. Myslel jsem si, že to bude vadný hydroštel a nechal je všechny vyměnit,zkontrolovat ventily, srovnat a otlakovat hlavu plus se při tom vyměnili pístní kroužky a ojniční ložiska. Po složení, ale problém zůstal a klepe to pořás stejně! Tak jsem si říkal, že možná by to ještě mohlo být na pístních čepech a chtěl nechal vyrobit nové, ale chlapík co by je vyráběl řekl, že těm starým nic není a jsou naprosto v pořádku. Takže teď už si opravdu nevím rady co s tím dál.

Měli jste někdo stejný nebo podobný problém? Podařilo se Vám to nakonec nějak vyřešit? A pokud ano, tak prosím poraďte co pomohlo nebo jako to dopadlo. Moc děkuji za odpověď.

Upraveno od fella

• 2 týdny později...

100 % hydrostely mel jsem stejny problem, hydrostely novy - klepalo porad , meril jsem tlak oleje - byl v poradku , rozebral jsem motor esi to neni na cepech - nebylo. Zousel jsem i nekolik servisu ale nikdo si s tim nevedel rady, tak jsem proste vymenil motor a bylo to ... do toho stareho sem nasypal penez jak slupek a k nicemu to nebylo ... moc sem ti asi nepomohl, ale tohle je moje zkusenost

Zkus ten zvuk nahrat, porovnam to s tim co to delalo me =)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.