Sleep77 Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Dodělávka orig.navigace,je možná do každé Octy ? a co montáž,je složitá ? má někdo zkušenosti ? Nebo je lepší,pořídit nejakého TomToma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Myslím že by to mělo jít do každé, ale spíš tam jsou jiné věci např: to jestli parkuješ venku a nebo někde na zahradě. protože origo navi nemá vyndavací panel, musel by jsi jí vyndavat celou. pokud parkuješ na ulici, tak bych šel radši do tom toma nebo garmina a ještě ho můžeš půjčovat (za mírný poplatek a nebo tak něco podobného) A taky origo navi nepřehravá cd, musíš mít changer, to jsou další věci navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Plně souhlasím s MichalemP. Origo navi je super, ale je to magnet pro zloděje. Osobně používám přenosnou navi od fy Garmin. Bez problémů ji vyndáš a můžeš použít třeba i na kole. TomTom taky super, nemám ale osobní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Parkuju na bezpečným místě,kde nemá nikdo přístup,no ale občas si zajedu do kina,na nákupy atp. takže tam by to hlídané asi nebylo snad bych to nějak urejdoval!! Teď mne ale zaráží jedna věc a to ta,že nepřehrává CD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Muj nazor je tento: Origo navigace vestavena v aute: Pekna dobra, ale draha, nachylna k ukradeni, probklem s aktualizaci mapovych podkladu. Externi typu Garmin, Tom Tom: Dobra pouzitelna ve vice vozech, problem s aktualizaci mapovych podkladu Externi pres PDA: Dobra prenosna vetsinou bezproblemova aktualizace nejnovejsich map Externi mobil: Vse jako o radek vise, ale malinky displej Pridam jen ze pouzivam PDA s TomTom a iGO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Začátkem Července jdu do PDA! Dle mě naprosto SUPER. Také jsem chtěl origonavi, ale pak jsem si to rozmyslel. PDA má další využití než jen ti lákat čórkaře do auta. Navíc auto budeš jednou prodávat a PDA ti zůstane do nového : http://t-mobile.cz/Web/Residential/Telefon...spx/Telefon/276 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Tomtom v mobilu je idealka ... GPSka pres bluetooth ve schrance u spolujezdce a mobil se sparuje jen prides do auta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Začátkem Července jdu do PDA!Dle mě naprosto SUPER. Také jsem chtěl origonavi, ale pak jsem si to rozmyslel. PDA má další využití než jen ti lákat čórkaře do auta. Navíc auto budeš jednou prodávat a PDA ti zůstane do nového : http://t-mobile.cz/Web/Residential/Telefon...spx/Telefon/276 By mě zajímalo naco ti to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 Začátkem Července jdu do PDA!Dle mě naprosto SUPER. Také jsem chtěl origonavi, ale pak jsem si to rozmyslel. PDA má další využití než jen ti lákat čórkaře do auta. Navíc auto budeš jednou prodávat a PDA ti zůstane do nového : http://t-mobile.cz/Web/Residential/Telefon...spx/Telefon/276 Mozna bych pohledal zda nejsou problemy se sprovoznenim navigaci v MDA. Pokud potrebujes mobil tak ano, jinak neni dobra varianta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 Tomtom v mobilu je idealka ... GPSka pres bluetooth ve schrance u spolujezdce a mobil se sparuje jen prides do auta ... Mozna se zvetsovacim sklem Mam TT v N70 a aby to melo nejaky smysl tak by to fakt chtelo lupu, ale jako provizorni reseni s pouzitim jednou za rok to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 Začátkem Července jdu do PDA!Dle mě naprosto SUPER. Také jsem chtěl origonavi, ale pak jsem si to rozmyslel. PDA má další využití než jen ti lákat čórkaře do auta. Navíc auto budeš jednou prodávat a PDA ti zůstane do nového : http://t-mobile.cz/Web/Residential/Telefon...spx/Telefon/276 By mě zajímalo naco ti to bude Sem slyšel že máš v garáži ňákou čórku. Je to pravda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 Máte někdo zkušenost s těma novýma navi od Blaupunktu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 TomTom GO700, naprosto skvely. kamos si ted koupil GO910 a to je pecka. navic by me zajimalo, jestli uz ty navi do skodovek mluvi aspon cesky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 zkušenost s blaupunkt travelpilot luca: naprosto super, mluví česky, česky psane menu, dotykový display, mapa je 3d... je v tom nahraná celá evropa. podle mě super, akorat by to mohlo byt levnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Máte někdo zkušenost s těma novýma navi od Blaupunktu? Uecite to bude dobry, ale problem bude s aktualizaci map Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 TomTom GO700, naprosto skvely. kamos si ted koupil GO910 a to je pecka.navic by me zajimalo, jestli uz ty navi do skodovek mluvi aspon cesky... Go je dobra vecicka, ale nechtelo by se me prikupovat aktualni mapy a na vychod od hranic mrtvo. Volim radeji variantu PDA a nekolik softu v nem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janp Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Dovolím si krátce přispět několikaletou zkušeností s „PDA“ (HP 5450, 4700, Qtek 8310, 9100) . Ze současně dostupných zařízení – je dle mého názoru, stále nejlepší varianta HP hx4700 + externí BT GPS receiver (12 kanálů) osazený chipem SiRF III , s nahraným původním svižnějším o.s. WM2003. Investice se zde určitě vyplatí více než do jednoúčelových zařízení. + vynikající VGA displej 4“ (rozlišení 480 x 640) !!! + univerzální využití s další obrovskou spoustou užitečného software. Ostatní varianty typu All-In-One nejsou pro mne úplně to pravé ořechové: - TomTom GO 9XX - velká bedna – jen jednoúčelové, - mobily kategorie „SmartPhone“ (např. Qtek 8310, 9100) – horší a menší QVGA displeje, a příliš malé rozlišení 240 x 320 bodů. ¨ Přesto, že na obou Qtekách funguje TomTom relativně dobře, jsou tato zařízení na hranici svých hardwarových možností (CPU, RAM), a to zejména pod těžkopádným o.s. WM2005. SW pro navigaci: – jednoznačně vede „TomTom“ - co se týká přesnosti navigace jak v zahraničí, tak pokrytí ČR, s poslední mapovou verzí 645. - druhý nezbytný sw je „SmartMaps“ pro Česko - sice o něco horší navigace, ale zase má výborné klasické mapové podklady pro rychlou orientaci ve městech, a též se hodí pro cyklistiku. Držák v autě je dobré mít buď osazen interním repro pro zesílení zvuku nebo to propojovat s autorádiem přes Jack konektor do vstupu AUX. Dobíjení obou zařízení při dlouhých cestách jsou nutností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 ano, all in one jsou sice jednoucelove krabice, ale me naprosto vyhovuje. umisteny to mam tam, kde mas ty GPS. naprosto nechapu, proc se ted policajti chystaj davat pokuty za umisteni navi na prednim skle, podle me je to daleko bezpecnejsi nez to mit tam, kde to mas ty, dole a jeste dal od zornyho pole nez jsou origo navigace. osobne si nedovedu predstavit ocima kmitat mezi silnici a skoro radici pakou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Dovolím si krátce přispět několikaletou zkušeností s „PDA“ (HP 5450, 4700, Qtek 8310, 9100) .Ze současně dostupných zařízení – je dle mého názoru, stále nejlepší varianta HP hx4700 + externí BT GPS receiver (12 kanálů) osazený chipem SiRF III , s nahraným původním svižnějším o.s. WM2003. Investice se zde určitě vyplatí více než do jednoúčelových zařízení. + vynikající VGA displej 4“ (rozlišení 480 x 640) !!! + univerzální využití s další obrovskou spoustou užitečného software. Ostatní varianty typu All-In-One nejsou pro mne úplně to pravé ořechové: - TomTom GO 9XX - velká bedna – jen jednoúčelové, - mobily kategorie „SmartPhone“ (např. Qtek 8310, 9100) – horší a menší QVGA displeje, a příliš malé rozlišení 240 x 320 bodů. ¨ Přesto, že na obou Qtekách funguje TomTom relativně dobře, jsou tato zařízení na hranici svých hardwarových možností (CPU, RAM), a to zejména pod těžkopádným o.s. WM2005. SW pro navigaci: – jednoznačně vede „TomTom“ - co se týká přesnosti navigace jak v zahraničí, tak pokrytí ČR, s poslední mapovou verzí 645. - druhý nezbytný sw je „SmartMaps“ pro Česko - sice o něco horší navigace, ale zase má výborné klasické mapové podklady pro rychlou orientaci ve městech, a též se hodí pro cyklistiku. Držák v autě je dobré mít buď osazen interním repro pro zesílení zvuku nebo to propojovat s autorádiem přes Jack konektor do vstupu AUX. Dobíjení obou zařízení při dlouhých cestách jsou nutností. Takze 12 kanalu a SirfIII mi nejak nejde dohromady, asi je jedno spatne Pokud budes PDA vyuzivat i jinak tak ano, ale ja jsem ho vzdy vyuzival jen na navigaci (TT, Ozi, Smartmapy turist a pod) Podporav VGA zatim neni, mozna casem Tom Tom uz je lehce pozadu, iGO 2006 ma aktualnejsi mapy od TELEATLASU, mozna to TT dozene s vydanim TT6.0 Jinak napriklad ASUS 63x je idealni zarizeni pro tohle. Cenove dostupne, delane primo jako navigacni, vcetne reproduktoru v predu a s 20 kanaly jsem plne spokojen. Predtim jsem mel ACER n35, nebyl spatny, ale pomaly a mene citlivy. Jo a dulezite je velka pametova karty (4GB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Dejme tomu,ze je to tak jak tady pisete,co treba cena vykon ? kdo by podle vas vyhral,zase bych nechtel neco,co by mne navedlo jinam,nebo nenaslo co chci !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 to by se asi v dnesni dobe stavat nemelo. TomToma muzu jedine doporucit, i kdyz narovinu, taky ma par kiksu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 PDA s nebo + GPS Vzdy nejaktualnejsi mapy a jinak jako ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 P900 nebo P910 a tom tom to jisti za malo penez hodne muziky tak to mam ja jedinou nevyhodou je to ze pri delsi jizde (cca 4h a vic) musis telefen dobijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Tak mi včera ukradli telefon ve školce byl jsem tam pro malou a nechal jsem ho ležet na skříňce,po 10 minutách se vrátím a mobil v čoudu,školka je malá a vím kdo to byl,jenomže mu nemůžu nic dokázat !!!! Jsem nasranej jak čokl,možná si koupím něco,co bude umět i navigaci abych to vzal jedním vrzem !!! to mám ale pech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 - mobily kategorie „SmartPhone“ (např. Qtek 8310, 9100) – horší a menší QVGA displeje, a příliš malé rozlišení 240 x 320 bodů. ¨ Přesto, že na obou Qtekách funguje TomTom relativně dobře, jsou tato zařízení na hranici svých hardwarových možností (CPU, RAM), a to zejména pod těžkopádným o.s. WM2005. No nezapomen na tomtom mobile kterej bezi i na symbianu. Btw zkousel si nekdy tomtoma na jinem PDA s jinym rozlisenim ? Je uplne jedno jestli mas 640x480 nebo 320x240 ... minimalne u Tomtoma to dle me neni podstatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.