Mefisto Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) No je to mimo zorny uhel pohledu pres okno, jako by jsi ladil radio. Ja to mam hned vedle kaplicky pristroju, tesne nad palubovkou a prakticky nehnu brvou a vidim obe, ale na me nedej ja jsem zmlsanej, na mobilu je houbeles co videt, ja jsem pro poradnejsi obrazovku Editováno: 28. leden 2007, autor: Mefisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 JJ, to už jsem si přečetl. Ale to už by jsme to tady mleli zase dokola co je lepší Zůstanu u té první varianty. Dikec za ten link na proclipy...to jsem hledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Jasan ja to nikomu nevnucuju a je mi jedno kdo co ma, ja mam TT taky ve sve N70, cili vim co je to zac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cz Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) Tak já to mám tak: vlastním PDA Palm T3. Dokupil jsem si pouze GPS modul (o velikosti krabičky od sirek) za cenu cca 2500 Kč, který komunikuje s PDA přes integrované Bluetooth u obou zařízení. Na webu je možné najít a stáhnout mapy a navigační progam. Podle mých zkušeností je nejlepší TOMTOM. Mapy lze sehnat stále aktuální a prakticky celý svět. Já používám nejvíce soubor map pro západní Evropu a CZ - SK- HU - PL. K PDA jsem si koupil pouze univerzální držák na PDA na čelní sklo (na přísavku) za cca 300 Kč. PDA dobíjím přes USB kabel pomocí redukce (asi 120 Kč) z autozapalovače. GPS vydrží cca 8 hodin na jedno nabití. Když nejedu, tak jí nabíjím přes dodaný adaptér ze zásuvky, nebo jí mám připojenou v kufru Octavie na další zásuvku autozapalovače. V dnešní době, kdy má PDA kde kdo, je toto super řešení. PDA používám místo počítače. A když jsem v autě, tak je to prostě plnohodnotná navigace. Mimo to se dnes dá koupit rovnou PDA i s GPS za cca 8000 Kč. Takže to je moje doporučení. Editováno: 8. Únor 2007, autor: honza.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 tak a já už přesedlal z PDA kde jsem měl TT5 na telefon SE P990i a na něm jsem už rozchodil TT6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Spise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Tak už mám Nokiu N73 k tomu Nokia LD-3W GPS modul a TT6 a paráda. Na mobil má displej celkem velkej a pekne jemnej, takze parada. A na Miloše se dá spolehnout;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Tak už mám Nokiu N73 k tomu Nokia LD-3W GPS modul a TT6 a paráda. Na mobil má displej celkem velkej a pekne jemnej, takze parada. A na Miloše se dá spolehnout;) Stejna zkusenost, na ne moc velike jezdeni po republice je N73 s LD-3W a Mirkem je to excelent... Pokud bych jezdil vice nezname trasy a mel to treba jako povolani ci pod. tak se priklanim k Mefistovi - vetsi navigaci (prenosnou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 tak jsem testoval na P990i TT6 a oproti TT5 se mi líbí možnost navigace podle souřadnic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 A k čemu je to dobrý? Na vizitce máš většinou adresu a ne GPS souřadnice:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 (editace) A k čemu je to dobrý? Na vizitce máš většinou adresu a ne GPS souřadnice:) dokud nevyzkoušíš tak nevíš o čem je řeč ... třeba když byla besídka tak adresa byla úplně na hovno bo navi přestala ukazovat na konci Žďáru, ale třeba podle souřadnic se tam dojelo v pohodě a ještě uvědom si, že ne v každém městě tě navi vede podle popisných čsel takhle koukneš na net zjistíš si souřadnice a je to Editováno: 16. Únor 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 To je klasika v kazdem PDA. Vezmes oziho, instalnes turisticke ci cyklo mapy a jedes pouzivam jak na kole tak na turach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Tak já se taky přidám, mám Nokii E50 a k tomu modul LD-3W, používám TT6 plus mapu střední evropy a jsem spokojenej. Sice je ten displej malej, ale mě to stačí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) po dlouhym rozmýšlení padlo rozhodnutí a sem čerstvým majitelem tomtom GO 910 chytrá to krabička s perfektní a detailní mapou Editováno: 26. Únor 2007, autor: malec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 A k čemu je to dobrý? Na vizitce máš většinou adresu a ne GPS souřadnice:) dokud nevyzkoušíš tak nevíš o čem je řeč ... třeba když byla besídka tak adresa byla úplně na hovno bo navi přestala ukazovat na konci Žďáru, ale třeba podle souřadnic se tam dojelo v pohodě a ještě uvědom si, že ne v každém městě tě navi vede podle popisných čsel takhle koukneš na net zjistíš si souřadnice a je to No ja na posledni besidku jel podle TT5 uplne bez problemu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Pokud si nekdo koupite Aytobe, je v tom original mapa Vychodni Evropy, tak vam muzu nechat Zapadni Evropu, ale je an to potreba karta SD 2 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Pokud si nekdo koupite Aytobe, je v tom original mapa Vychodni Evropy, tak vam muzu nechat Zapadni Evropu, ale je an to potreba karta SD 2 GB Právě budu tuto navigaci kupovat,myslím si že za ty prachy fakt dobrý, a ta mapa západní evropy by mi fakt bodla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Tak už mám Nokiu N73 k tomu Nokia LD-3W GPS modul a TT6 a paráda. Na mobil má displej celkem velkej a pekne jemnej, takze parada. A na Miloše se dá spolehnout;) Ehmm, ty máš origo TT6 na N73??? Tam je Symbian6O jako u N70, to bych bral, já mám TT5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Tak už mám Nokiu N73 k tomu Nokia LD-3W GPS modul a TT6 a paráda. Na mobil má displej celkem velkej a pekne jemnej, takze parada. A na Miloše se dá spolehnout;) Ehmm, ty máš origo TT6 na N73??? Tam je Symbian6O jako u N70, to bych bral, já mám TT5 N73 má Symbian 9,1 jen tak pro upřesnění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Rekl bych ze se mylis. V N73 je novejsi a v N70 nejede TT6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Rekl bych ze se mylis. V N73 je novejsi a v N70 nejede TT6 N73 i N70 používají symbian 60, jen musím na N70 přehrát SW,aby byl nový a makalo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Rekl bych ze se mylis. V N73 je novejsi a v N70 nejede TT6 N73 i N70 používají symbian 60, jen musím na N70 přehrát SW,aby byl nový a makalo to Sice používaj Symbian, ale N70 má verzi 8,0 a N73 má 9,1 a to je hodně velkej rozdíl a soft nepřehraješ tak aby N70 měla 9,1...a nehádej se, nemá to cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Rekl bych ze se mylis. V N73 je novejsi a v N70 nejede TT6 N73 i N70 používají symbian 60, jen musím na N70 přehrát SW,aby byl nový a makalo to Sice používaj Symbian, ale N70 má verzi 8,0 a N73 má 9,1 a to je hodně velkej rozdíl a soft nepřehraješ tak aby N70 měla 9,1...a nehádej se, nemá to cenu... nehádám se, teď mám SW 9,0 na N70, asi toho hodně umíš, že? Ale né tolik co jiní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Rekl bych ze se mylis. V N73 je novejsi a v N70 nejede TT6 N73 i N70 používají symbian 60, jen musím na N70 přehrát SW,aby byl nový a makalo to Sice používaj Symbian, ale N70 má verzi 8,0 a N73 má 9,1 a to je hodně velkej rozdíl a soft nepřehraješ tak aby N70 měla 9,1...a nehádej se, nemá to cenu... nehádám se, teď mám SW 9,0 na N70, asi toho hodně umíš, že? Ale né tolik co jiní dělám si prdel, tak se nenaser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Rekl bych ze se mylis. V N73 je novejsi a v N70 nejede TT6 N73 i N70 používají symbian 60, jen musím na N70 přehrát SW,aby byl nový a makalo to Sice používaj Symbian, ale N70 má verzi 8,0 a N73 má 9,1 a to je hodně velkej rozdíl a soft nepřehraješ tak aby N70 měla 9,1...a nehádej se, nemá to cenu... nehádám se, teď mám SW 9,0 na N70, asi toho hodně umíš, že? Ale né tolik co jiní dělám si prdel, tak se nenaser Já se nenaseru, já vím jak to se Symbianem je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.