heroman63 Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Ahojky, tak i já. Levé zadní. Že prý od kamínků, ale vezmou to na reklamačku. Ta velkorysost! Je zajímavé, že lak není nikde narušený. Že by teda kamínek udeřil zevnitř? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivik Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Zdravím. Yeti je doma po 25 dňoch. Oprava všetkých 4 dverí. Vyzerá to skvele. Našťastie. Po všetkých tých patáliách s farbou.(hnedá mato). Nebol dodávateľ, netrafili odtieň... Mal som už aj obavy ako to dopadne. Je to za nami. Počul som celkom zaujímavú teóriu prečo sa to deje. Že Yeti, že dvere....a nie inak a inde.Väčšinou. Je to dané tvarom karosérie a obtekaním vzduchu okolo dverí. Trenie vzduchu a odstredivá sila "odlepuje a narúša" vrstvu zinku, k tomu mäkká farba, a potom to už ide do hrdze. Čo je na tom pravdy neviem, nevyznám sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 teorie zajímavá a jak to proudění narušují přední zástěrky, je možné že se to děje jenom u aut co nemají namontovány lapače nečistot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Já lapače mám a také jsem to musel dát na přestříkání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 tak to budu muset zkontrolovat dveře .... a hlídat to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bronik Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Tak ja uz mam lakovani vsech dveri za sebou podruhe! Vloni poprve a letos jsem objevil puchyrky znovu, bez problemu dalsi lakovani v ramci garance. Ted prej uz to bude dobry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Tak pridam zkusennosti s Lakovnou u Klokočky ,Auto jde na opravu podruhe , poprve nestihli v domluvenem terminu auto nalakovat,ač jsem je upozornoval, že jedu na dovolenou autem. Po týdnu ,2 dni před odjezdem jsem volal, kdy si mohu auto vyzvednout, jake prekvapeni, že na auto ani nesahli,Takze mi ho vratili a až prijedu z dovolene cca za 14dní mam znovu prijet. Takze 3.9. znovu prijato a po týdnu sms, že se jim nepovedlo lakovani. Dalsi tyden sms, ze je hotovo, Auto jsem neprebral, nejde ani napsat, jak amatersky byla provedena oprava. Bez rečí vzali zpet a 19.9. jsem byl pro auto znovu. Puchyřky na hrane u spodni listy okna, gumu oken menili, ale až po lakovani, nechapu! Dalsi vada smerem k B sloupku je nalitek laku, ktery tvorí hranu v cele ploše. Gumu okna, kterou vymenili a až potom lakovali, tak ji odreli jak zkouseli rozleštit hranu laku. Nechce se mi vse rozepisovat, detailu je mnohem vic, ale pristup lakovny je reprezentativní. Teď po dvojím nepovedeném lakování a bůhví jaké vrstvě laku požaduji výměnu celých dveří. Takže uvidím, co bude dál.Jo ani bocní listu nevmenili ač jsme na tom byli výslovně domluveni,poprvé byla oblepena a po druhé také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Tak před týdnem nafoceno a uznáno Škdou Auto, dnes předáno do servisu na přelakování všech 4 dveří, tak doufám, že to dobře dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 cilda1: upřímnou soustrast - to auto se bude někdy fakt dobře prodávat Blbost prostě světem vládne.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Díky za soustrast,včera jsem přebral auto .Mám nové dveře a starou lištu nalepenou silikonem.Nechal jsem jsi zavolat vedoucího ani neprotestoval a vrámci dobrých vztahu k zakazníkovi mi dají novou!Lakování je hodně dobrý a přitom lakovali jenom dveře žadný roztřik do boku.Dveře byli dodany jako nahradní díl,lakovani se povedlo až vymění lištu bude auto jak nové.Jinak lišta podle rozpisu dílu na opravu byla dana nova ale asi se nekam stratila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 A nebo se taky na Š.A. někdo chce napakovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Taky to tak vidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heroman63 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Ahojky, tak jsem si dnes vyzvedl Ropáka ze servisu. Tímto musím vyzvednout přístup Araveru ve Vlčnově. Lakování precizní, dodána nová lišta a stará přiložena v kufru. Auto je jako z autosalonu! Vypucované z venku i zevnitř! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Tak jsem taky dneska auto vyzvedával a myslím, že se jim to povedlo. LZ dveře nové, všechny ostatní dveře přestříkány + rozstřiky do blatníků. Yetík tam byl cca 14 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Řešíte někdo nějak dodatečnou ochranu dveří? Mě pořád tvrdili, že ty bubliny na laku byly způsobeny odletujícíma kamínkama a ásledně vodou, tak mě napadlo jestli by nebylo lepší přelepit spodky dveří nějakou transparentní fólií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Zdar panove! Tak uz aj ja . Prave zadne aj lave zadne. Bol som u predajcu, ale sudruh, ktory ma na starosti reklamacie je na 2 tyzdne na dovolenke, tak mam prist az potom, on to odfoti a posle do Skodovky - tak neviem, ci maju len jedneho cloveka co vie obsluhovat fotak .... Ked budem mat nieco nove, tak sa podelim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martp Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Ahoj vsichni, mam stejny problem na vsech dverich. V ramci kulance zdarma prestrikaji a LZ daji nove. Nicmene problem je zjevne v tom, ze prvotni osetreni zinkem je spatne nebo i plech z Ciny neni to prave orechove. SA setri at to stoji co to stoji(hlavne zakaznika). Nechci malovat certa na zed, ale tato oprava stejne nic neresi. Jenze kdyz jsou i pripady rezaticich prahu a strechy, je to na vymenu celeho auta. Zasahem jen uchlacholi zakaznika, ale za 2-3 roky se to vrati. Pise se o tom i v UK, zjevne dalsi chybka po problemech s rozvody.Mame ve firme Fabie z r. 2001 bez jedineho puchyrku. No jo no., pry se to nesmi srovnavat(rikaji v servisu). Asi nejde srovnavat auto za 240tis. s autem za 390tis. ze? :-( Skoda Auto never again. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Taky jsem tím teď prošel. Zadní dveře rezavé od toho slavného těsnění co je od něj šedý pruh na prahách. Výměna dveři. Zatím jen levé, na pravé už se to ale začíná objevovat taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Mě zadní dveře hnijou i po přelakování - jak říká martp . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Tak som s tym bol v servise, technik to nafotil, ze to musia posudit v Skodovke, ale napriek tomu som na stredu objednany na lakovanie. Z toho mi vyplyva, ze to nebude asi taka rarita .... smutne ... prve sklamanie z Yetika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Asi to bude už profláknutej problém, protože když sem obcházel firmy, kde bych si koupil nástupce Yetiho, tak u 3 z 5 mně několikrát ubezpečovali, že jejich karosérie nereznou...stačilo, že sem venku zaparkoval, tak aby viděli čím jsem přijel..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) hadak11 - myslis tym, ze uz faceliftovany Yei by tento problem nemal mat? Lebo takisto uvazujem o kupeni dalsieho auta, a pred problemom s dverami bola volba dost jasna, toto trosku situaciu zamiesalo, ale v tvojich slovach citim iskricku nadeje Editováno: 13. Srpen 2014, autor: arch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 jo to nikdo neví co udělá Yeti II....ŠA to je trochu tak loterie... já šel raději o dům dál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitachi Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Tak už i mě postlihly bublinky na laku. Můj servis vše nafotil a i přes vyjádření ŠA, že se jedná o vadu způsobenou odlétávajícími kamínky mi přestříkali kompletně všechny dveře. Vše gratis. Platil jsem akorát za transparentní folii (od bočních lišt dolů) se kterou bych měl mít několik let lak v pořádku. Asi je to hlavně o přístupu servisu. Ten můj je na jedničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 asi se vyplatí tam dát dopředu lapače nečistot..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.