Publikováno Únor 15, 201114 r Dne 10.2.2011 mě byla odcizena Fabia hatchback 2005, htp, tm červená. Auto bylo odcizeno od domu kde parkuji přes noc, ani né 24 hodin po servisní prohlídce v jednom nejmenováném libereckém autorizovaném servisu Škoda. Na dotaz na skoda-auto.cz zda na můj popud prověří autorizovaný servis mě bylo odpovězeno ve stylu, že je to nezajímá že je to jen smluvní partner a oni s tím nic delat nebudou. Copak jim nevadí možné poškozování dobrého jména a zvyšování nedůvery v autorizované serverisy kterým skodovka propůjčí své logo? Je toto ojedinělí případ nebo to je částější?
Únor 15, 201114 r neboj, policie to prošetří a za 2-3 měsíce ti přijde ponížená škodná částka i s amortizací a hlavně odklad.Pokud to nebylo na leasing,nebo pojištěno,tak je to ani nezajímá a pokud to bylo pojištěno,tak se připrav,že si tě určitě proklepne kriminálka toť moje zkušenost s ukradením vozidla
Únor 16, 201114 r ahoj je mi to líto, nemohl bys napsat z jakého servisu to bylo ? kupoval sem uplně nové auto právě v Liberci, tak sem zvědavý..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.