vinklec Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Mam octavii r.v. 02.Najeto 280tis km.Mam budiky s maxidotem ale ten mi spatne zobrazuje.Vynechava zobrazovaci pola je to dost necitelne.Je mozne displej nejak opravit nebo je potreba jeho uplna vymena?Co pripadne tahle vymena obnasi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 jedině výměna na výměnu musí být aspon mikropájka a trochu zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.facelift Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Displeje mám. Nějaký návod je tady - http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=54074&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=5f83a633452ae921679ebb7395008a1b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Mám taky problém s maxikem, zobrazuje normálně, ale jakmile se oteplí, což je v tomhle období kolem desatý hodiny dopoledne po zbytek dne, tak ztmavne levá část dipleje. Nemůže to být nějaký studeňák? Nebo mě taky čeká výměna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Já teda sem hodím dotaz ohledně svého maxidotu a to sice: Za jakých podmínek to 4-5 cinkne při otočení klíčku do první polohy? U mě to někdy cinká, někdy ne.Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 po zapnuti klicu signalizuje nezapnuty pezpecnostni pas, kdyz je zaply, tak jen kontrolkou, jinak i gonga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 A je potřeba to pak cele kodovat nebo ne??? U dvojkové Octávii je taky potřeba ten nový displej pájet? Mám rok 12/2005 a taky vadny pixely na maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 nekóduje se u OII je displei v patici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.facelift Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Stačí sundat přední masku, odjistit ZIF konektor, vyjmout starý displej, zasunout nový displej, zajistit ZIF konektor. http://support.dell.com/support/edocs/systems/pcyc/sm4_12.gif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 To už jsem taky zjistil akorát nám uniklo že to muže být konektor ze dvou stran takže zbytečné rozdělávání Nevíte o někom kdo prodává to plexisklo v dobrém stavu? Nechce se mi dávat pětikilo za jeté ale nepoškrabané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Kdyby jste měl někdo zájem tak mám na Prodej maxidot. http://auto.bazos.cz/inzerat/13551756/-MAXIDOT-AUDI-A3-A6-LCD-display-.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 (editace) Nejde mi přepínat mezi hodnotami které se zobrazují na maxidotu. Vidím pořád jen km na dojezd a nepřepnu se na jiné hodnoty. Jinak vše zobrazuje, zapnutí rádia, při otoční klíčkem, navigace. Tudíž to může být spíše v páčce přepínání. Konektory jsem dotlačoval. Na reset taky nereaguje, jinak všechno na páčče funguje. Neví někdo něco? Doteď vše šlo a nebyl náznak, že by přepínat nešel. Díky Editováno: 29. leden 2012, autor: Mira.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 (editace) Tak už jsem se posunul trochu dale, na maxiku mi při otočení klíčkem na chvílí vyskočí tato tabulka, když vyberu AUTO POCITAC, v seznamu se posunuju vypinacem na kraji packy, tak jako kdybych si chtel prepinat zobrazovane udaje, takze uz vim, ze packa funguje, kdyz najedu na neco z tohoto seznamu a dam reset, tak se to prepne do tohoto modu, i kdyz ale dam auto pocitac, tak po potvrzeni se pak nemuzu prepinat mezi zobrazovanymi udaji. Resp jde to jen jednou. Setkal se nekdo s tímto, ví někdo, co by se s tím dalo dělat? Jsem dost zvyklý hodnoty používat a teď mi to chybí a rozčiluje mě to:) EDIT: Ještě jsem si uvědomil jednu věc, vyskkočila mi hláška kontrola brzdových destiček, od té doby mám s tím přepínáním problém, s destičkama ve skutečnosti žádný nebyl, ta hláška se mi objevila jednou. Nemůže to spolu nějako souviset? Editováno: 30. leden 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerCZ Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Měl jsem stejný problém, vyřešil ho přijemnej maník z Novosedlic u Teplic. Za 1600,- to je i s vymontováním z auta, za cca 1h10min, opravdu vřele doporučuju. Jeho stránky přímo o výměně displaye (1500,- je bez demontáže z auta): http://www.repres.eu/repres/eshop/10-1-Opravy-panelu-pristroju/0/5/64-Vymena-displeje-MAXIDOT-VDO/description#anch1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.