Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mam octavii r.v. 02.Najeto 280tis km.Mam budiky s maxidotem ale ten mi spatne zobrazuje.Vynechava zobrazovaci pola je to dost necitelne.Je mozne displej nejak opravit nebo je potreba jeho uplna vymena?Co pripadne tahle vymena obnasi?

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Mám taky problém s maxikem, zobrazuje normálně, ale jakmile se oteplí, což je v tomhle období kolem desatý hodiny dopoledne po zbytek dne, tak ztmavne levá část dipleje. Nemůže to být nějaký studeňák? Nebo mě taky čeká výměna?

• o 7 měsíců později...
Vloženo

To už jsem taky zjistil akorát nám uniklo že to muže být konektor ze dvou stran takže zbytečné rozdělávání :kol-32: Nevíte o někom kdo prodává to plexisklo v dobrém stavu? Nechce se mi dávat pětikilo za jeté ale nepoškrabané.

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Nejde mi přepínat mezi hodnotami které se zobrazují na maxidotu. Vidím pořád jen km na dojezd a nepřepnu se na jiné hodnoty. Jinak vše zobrazuje, zapnutí rádia, při otoční klíčkem, navigace. Tudíž to může být spíše v páčce přepínání. Konektory jsem dotlačoval. Na reset taky nereaguje, jinak všechno na páčče funguje. Neví někdo něco? Doteď vše šlo a nebyl náznak, že by přepínat nešel. Díky

Editováno: , autor: Mira.k
Vloženo (editace)

Tak už jsem se posunul trochu dale, na maxiku mi při otočení klíčkem na chvílí vyskočí tato tabulka, když vyberu AUTO POCITAC, v seznamu se posunuju vypinacem na kraji packy, tak jako kdybych si chtel prepinat zobrazovane udaje, takze uz vim, ze packa funguje, kdyz najedu na neco z tohoto seznamu a dam reset, tak se to prepne do tohoto modu, i kdyz ale dam auto pocitac, tak po potvrzeni se pak nemuzu prepinat mezi zobrazovanymi udaji. Resp jde to jen jednou. Setkal se nekdo s tímto, ví někdo, co by se s tím dalo dělat? Jsem dost zvyklý hodnoty používat a teď mi to chybí a rozčiluje mě to:)

EDIT:

Ještě jsem si uvědomil jednu věc, vyskkočila mi hláška kontrola brzdových destiček, od té doby mám s tím přepínáním problém, s destičkama ve skutečnosti žádný nebyl, ta hláška se mi objevila jednou. Nemůže to spolu nějako souviset?

post-23845-0-49233300-1327936075_thumb.j

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!
  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...