Publikováno Únor 19, 201114 r Čauky všichni.Pořídil jsem si starší webasto thermo top C.Mam Fabii 1,9 TDI 74KW s klimou,a montáž si chci provezt sam.Jen s umístěním bude asi problém.Nevíte někdo kam nejlepe s ním,a kde se běžně do fabek dává?Firma co montáže provádí mi to sdělit nehodlá,jen že do fabii montuji Eberspacher Hydronic D4W S.Thermo top c se tam prí nevejde,ale co jsem se díval na rozměry tak webasto je jen o 1cm silnější.Tak by to neměl být takový rozdíl.
Únor 19, 201114 r Prohlédni historii, ale myslím že to tam nedostaneš bez devastačního zásahu. Udejte rozměry nebo foto. Upraveno Únor 19, 201114 r od Jaroě
Únor 19, 201114 r Autor http://www.autosip.cz/autosip/eshop/1-1-Nezavisla-topeni-Webasto/34-3-Topeni-naftove/5/2-WEBASTO-Thermo-Top-C Na tomhle odkazu je nahled jak vypadá.Jinak jeho rozměry jsou" tlouštka 10cm,výška 16cm a délka 26cm i s vodním čerpadlem. Ještě jsem dukladně místo nezkoumal,ale mám tip na prostor mezi motorem a karoserii v prostoru turba. Bude to zajimavý
Únor 20, 201114 r zdar ,a je ten Thermotop C analogovej , normalne ovladanej 12 volty? Jinak ve Fabii nepobezi.....
Únor 20, 201114 r Autor zdar ,a je ten Thermotop C analogovej , normalne ovladanej 12 volty? Jinak ve Fabii nepobezi..... Je to analog.Klasika jen na 12V bez použití can.
Únor 21, 201114 r Autor no tak , to má dneska cenu zlata....mám k němu l GSM dálku , kdybys potřeboval Díky,zatím řeším umístění a zapínat ho budu zatím jen pres tlačítko,ale do budoucna si ho chci zapínat na dálku. Jak vubec gsm funguje,co to obnáší a kolik by jsi za něj chtěl?
Únor 21, 201114 r Autor no tak , to má dneska cenu zlata....mám k němu l GSM dálku , kdybys potřeboval Díky,zatím řeším umístění a zapínat ho budu zatím jen pres tlačítko,ale do budoucna si ho chci zapínat na dálku. Jak vubec gsm funguje,co to obnáší a kolik by jsi za něj chtěl?
Březen 4, 201114 r prosím poradte mam fabku kombi 1,2 havarovanou diagnostika mi hlasí chyba na kostre palivoveho čerpadla pak sem hledal spínač čerpadla ale marně mužete pomoc,,,
Prosinec 5, 20168 r Nevejde? Sáákra, zrovna se na pátek chystám montovat Thermo Top C do Fábky 1.9 SDi, tak jsem plný naděje otevřel téma, kde jsem očekával radu s umístěním... Nemáte prosím někdo radu?
Prosinec 6, 20168 r Neřeším věci ve smyslu vyplatí/nevyplatí. Mám auto na každodenní ježdění do práce, každý den do něj v 6 ráno sedám a plánuji, že ještě pár let budu. Topení jsem koupil za pěkný prachy, tak proč si nedopřát trochu toho komfortu? Vždyť nemusí být všechno jen o tom, jestli se mi to vyplatí. I kdyby se to nevyplatilo, ale sednu do vyhřátého auta a nemusím škrábat a trápit studený motor ;-)
Prosinec 6, 20168 r Kupodivu vím, co je NT a jaké výhody má, mám ho už ve třetím autě, byť se to u benzínů tolik nenosí, jen mne zarazilo, že ho dádáš do tak starého auta. Je mi úplně jedno, za kolik jsi ho koupil, ale pokud s autem máš ještě plány, tak to smysl má = vyplatí se to.
Prosinec 6, 20168 r Proč kupodivu? Já Tě nijak nenapadal ani neurážel. Motoricky to má poctivejch 186tis km najeto, takže plánuji tu fábku nějaký ten rok ještě provozovat. A fakt je to opruz ráno mrznout :-) Tak se nerozčiluj, já jsem svůj příspěvek nijak zle nemyslel a věřím, že Ty také ne. ;-)
Prosinec 6, 20168 r Nevím jestli má Céčko stejné rozměry jako Éčko.V příloze přikládám montážní návod,ale pro benzín.Mohlo by být stejné i pro nafťák. Thermo top fabia.pdf
Prosinec 6, 20168 r Díky moc, příteli. Je to na benzín, nicméně v tom manuálu na straně 4 je na krytu motoru vidět nápis SDI a vlevo dole je naftový filtr, takže jupijajej :-D EDIT: Dnes jdu montovat, držte palce :-) Upraveno Prosinec 9, 20168 r od Shrek_1.4
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.