gandalf77 Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Čauky všichni.Pořídil jsem si starší webasto thermo top C.Mam Fabii 1,9 TDI 74KW s klimou,a montáž si chci provezt sam.Jen s umístěním bude asi problém.Nevíte někdo kam nejlepe s ním,a kde se běžně do fabek dává?Firma co montáže provádí mi to sdělit nehodlá,jen že do fabii montuji Eberspacher Hydronic D4W S.Thermo top c se tam prí nevejde,ale co jsem se díval na rozměry tak webasto je jen o 1cm silnější.Tak by to neměl být takový rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 (editace) Prohlédni historii, ale myslím že to tam nedostaneš bez devastačního zásahu. Udejte rozměry nebo foto. Editováno: 19. Únor 2011, autor: Jaroě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf77 Vloženo 19. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 http://www.autosip.cz/autosip/eshop/1-1-Nezavisla-topeni-Webasto/34-3-Topeni-naftove/5/2-WEBASTO-Thermo-Top-C Na tomhle odkazu je nahled jak vypadá.Jinak jeho rozměry jsou" tlouštka 10cm,výška 16cm a délka 26cm i s vodním čerpadlem. Ještě jsem dukladně místo nezkoumal,ale mám tip na prostor mezi motorem a karoserii v prostoru turba. Bude to zajimavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carel Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 zdar ,a je ten Thermotop C analogovej , normalne ovladanej 12 volty? Jinak ve Fabii nepobezi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf77 Vloženo 20. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 zdar ,a je ten Thermotop C analogovej , normalne ovladanej 12 volty? Jinak ve Fabii nepobezi..... Je to analog.Klasika jen na 12V bez použití can. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carel Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 no tak , to má dneska cenu zlata....mám k němu l GSM dálku , kdybys potřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf77 Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 no tak , to má dneska cenu zlata....mám k němu l GSM dálku , kdybys potřeboval Díky,zatím řeším umístění a zapínat ho budu zatím jen pres tlačítko,ale do budoucna si ho chci zapínat na dálku. Jak vubec gsm funguje,co to obnáší a kolik by jsi za něj chtěl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf77 Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 no tak , to má dneska cenu zlata....mám k němu l GSM dálku , kdybys potřeboval Díky,zatím řeším umístění a zapínat ho budu zatím jen pres tlačítko,ale do budoucna si ho chci zapínat na dálku. Jak vubec gsm funguje,co to obnáší a kolik by jsi za něj chtěl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterbongilaj Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 prosím poradte mam fabku kombi 1,2 havarovanou diagnostika mi hlasí chyba na kostre palivoveho čerpadla pak sem hledal spínač čerpadla ale marně mužete pomoc,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 ako to dopadlo s tym webastom?? zmesti sa teda do 1,9 DTI thermo top c??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shrek_1.4 Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Nevejde? Sáákra, zrovna se na pátek chystám montovat Thermo Top C do Fábky 1.9 SDi, tak jsem plný naděje otevřel téma, kde jsem očekával radu s umístěním... Nemáte prosím někdo radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 To se ještě vyplatí do tak starého auta dávat NT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shrek_1.4 Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Neřeším věci ve smyslu vyplatí/nevyplatí. Mám auto na každodenní ježdění do práce, každý den do něj v 6 ráno sedám a plánuji, že ještě pár let budu. Topení jsem koupil za pěkný prachy, tak proč si nedopřát trochu toho komfortu? Vždyť nemusí být všechno jen o tom, jestli se mi to vyplatí. I kdyby se to nevyplatilo, ale sednu do vyhřátého auta a nemusím škrábat a trápit studený motor ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Kupodivu vím, co je NT a jaké výhody má, mám ho už ve třetím autě, byť se to u benzínů tolik nenosí, jen mne zarazilo, že ho dádáš do tak starého auta. Je mi úplně jedno, za kolik jsi ho koupil, ale pokud s autem máš ještě plány, tak to smysl má = vyplatí se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shrek_1.4 Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Proč kupodivu? Já Tě nijak nenapadal ani neurážel. Motoricky to má poctivejch 186tis km najeto, takže plánuji tu fábku nějaký ten rok ještě provozovat. A fakt je to opruz ráno mrznout :-) Tak se nerozčiluj, já jsem svůj příspěvek nijak zle nemyslel a věřím, že Ty také ne. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Sry, pochopil jsem to zle jak by řekli bratia Slováci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Nevím jestli má Céčko stejné rozměry jako Éčko.V příloze přikládám montážní návod,ale pro benzín.Mohlo by být stejné i pro nafťák. Thermo top fabia.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shrek_1.4 Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 (editace) Díky moc, příteli. Je to na benzín, nicméně v tom manuálu na straně 4 je na krytu motoru vidět nápis SDI a vlevo dole je naftový filtr, takže jupijajej :-D EDIT: Dnes jdu montovat, držte palce :-) Editováno: 9. Prosinec 2016, autor: Shrek_1.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.