maroo Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Zdravim všetkych. Prosim vas mam taky problem škoda octavia 1,8 20ventil . Po zapadnuti som auto trochu vytačal a zničoho nič my zhaslo auto sa nedalo naštartovať.Po vychladnuti sa to podarilo ale po opetovnom zohriati na prevackovu teplotu znova zhaslo Prosim vas môšte my poradiť čo sa stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanezz 1.6 Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Čau já mám sice 1.6 74kW ale dělalo mi to něco podobnýho a pak sem zjistil že mi odešel Hallův snímač a snímač otáček,dohromady stály asi 2000kč i s výměnou a od té doby mám klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Ze všeho nejdřív bych to dal na diagnostiku, pak se má cenu zaobírat dál, může zlobit i čidlo teploty chladící kapaliny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.