Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 6 měsíců později...
Vloženo

zdravím mam černé kouřové a když  sem se byl ptat na technické jestli nebude nějaký problém tak mi řekli že ve světlech by měli jít vidět odrazky tak nevím a to jsem jim řekl ze světla jsou homologované 

Vloženo

Cau jsou homologovane jestli mas litec. Mas urcite verzi pro RS ta odtazky nema pac jsou na narazniku. To pak budes muset poresit dodatecne. Ja ve svetlech odrazky mam. Na STK bez problemu.

Vloženo (editace)

Mam tam tady ty tak myslim ze na rs to nebude pokud je myslena ta odrazka dole i tak mi rekli ze stim mi technickou nedaji jinak v reale kdyby to nebylo focene bleskem tak ta odrazka nejde ani videt pokud to je ona co jste myslel

20170912_165909.jpg

Editováno: , autor: Jiri Octaviaa
  • o 11 měsíců později...
Vloženo

Síce nemám combi, ale nahodil som čierne dymové na biely liftback, takto nejak to svieti, z uhlov to svieti slabo, až vôbec, ale zozadu to vidno pekne aj keď sú to tie najtmavsie 

IMG_20180812_200844.jpg

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj. Koupil jsem si tato světla, ale nesvítí mi do tvaru 'C', ale svítí jen horní a spodní část. Postranní žárovky jsou u klasického světla připojeny přes 2 kabely. Nemusí se nějak tyto 2 kabely zapasovat do přípojky světla?

Octavia 2 facelift 2012

Díky moc za rady.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Nevím jak je to u ostatních, ale u těchto se mi líbí možnost dynamického blinkru ?

https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-ii-combi-zadni-led-svetla-litec-dynamicky-blikac-cira-11881cz128/

• o 4 roky později...
Vloženo

Dobrý den/ahoj, nechci zakládat nové téma. 

Stará verze Octavia 2 kombi.

Objednal jsem tato světla 

https://spoiler-tuning.cz/zadni-svetla-cerna-led-litec-skoda-octavia-ii-combi-dynamicky-blikac-53529

Nicméně mi poslali jedno štípnuté a ještě ne černá (protože mají blbě přiřazené fotky), která jsem chtěl. Reklamace bude snad ok, ale nedaří se mi tato světla nikde jinde sehnat. Nemáte někdo tip na to, kde je koupit?

LITEC LED zadní světla Škoda Octavia II 1Z Combi včetně Facelift -- rok výroby 2004-08 / 2008-13 černé/kouřové, dynamický blinkr

Případně bud vděčný za doporučení jiných, černých světel s homologací.

A ano, google jsem používal :-)

Díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...