Host 007 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Tak přihazuju slíbené fotky, není na nich moc vidět, ale ve skutečnosti to svítí nádherně a hodně silně. Kdyžtak to zkusim ještě vyfotit, až se bude stmívat. Tak prozatím vám tohle musí stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny1 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Máš pěknej zadek :-D. Moc to octě sluší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Hmm, moc pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Vcera jsem videl tahle svetla v realu na silnici, jel jsem za OII combi asi 5 km. Musim rict, zklamani. Z dalky ok, uz na pul kilometru jsem vedel, ze na tech svetlech je neco jinak. Jak jsem se blizil, bylo to cim dal tim lepsi, krasna jasna cervena barva, homogenni rozlozeni, vyrazne brzdy. Pak jsem se ale dostal na 20-30 metru, a nadseni me opustilo. Homogenni svetlo se rozhodilo na hromadu malych svetelnych zdroju, dneska se to uz moc nenosi. Diody uz maji v OEM svetlech vlastni optiku, zdroje jako takove uz nebyvaji videt... Videl jsem nazivo LED svetla z cinske OII limo (taky zadna ultramoderni parada) a ta mi prisla zpracovanim a designem o dost hodnotnejsi. Toliko muj nazor. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny1 Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Tak už mám taky namontováno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demoskinos Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 Jsou fakt super, asi do nich také půjdu. Předpokládám, když píšou, že světla jsou kompatibilní s palubním počítačem, tak nesvítí kontrolka na prasklou žárovku na přístrojovce, když je to LED. Nebo svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny1 Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 Jsou kompatibilní, palubka nic nehlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baloo_baloo Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Vypadají hezky, jen kdyby to auto pak nebylo jak z Číny ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Zdarec, mám je od srpna typ red-smoke na bílým kombi, svítí super, žádný závady a padnou tam taky taky jak prdel na hrnec. Musím říct že odrazující je pro mnohé jen cena, kdo to viděl nejen na fotce. Jsou bohužel dost předražený oproti originalům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Som zvedavy, kto ich bude mat prvy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel69 Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Ufff, tak to je dost spatny ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 (editace) ked uz chceli nieco nove, tak to mohlo byt v tomto style: alebo mozno takto: Editováno: 10. Duben 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 zde jsem našel jiný typ led světel pro Octavii II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Ja uvazuju nad tema ciryma od litecu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxborec Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Přesně jak píše Cjoctavian - chtělo by to něco nového, náké krásné LCI světla. Ty se líbí fakt moc. Ty světla kde jsou vidět jednotlivý LED mi nepřijdou nic moc...možná lepší, než klasika, ale nic extra. Nevíte někdo něco o těch LCI na O2? Světla teda podobný jako má nová Octavia (jsou tušim taky LCI) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Keby niekde zistiť, kde sa vyrobili tých pár kusov pre Octaviu Green E Line: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 (editace) taky by mi zajimalo kde se daji sehnat tyhle Editováno: 10. Listopad 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Ovsem to je luxus:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Keby niekde zistiť, kde sa vyrobili tých pár kusov pre Octaviu Green E Line: Jo vypadá to dobře. Od kud je ta fotka ? Vypadá to jako nějaká prezentace na veletrhu, třeba je to stánek té firmy co to vyrábí ...ale asi ne co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Přesně jak píše Cjoctavian - chtělo by to něco nového, náké krásné LCI světla. Ty se líbí fakt moc. Ty světla kde jsou vidět jednotlivý LED mi nepřijdou nic moc...možná lepší, než klasika, ale nic extra. Nevíte někdo něco o těch LCI na O2? Světla teda podobný jako má nová Octavia (jsou tušim taky LCI) :-) Je to pravda i původní LED světla na Sub II (před faceliftem) měli vyditelné body... jako by chtěli říct - my jsem z LED ne z obyč. žárovek..... to už se dneska ale nenosí... mnohem hezčí je rovnoměrná linka, jako má např. O III... ale je to otázka trendů..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Hoj pánové, mam dotaz. Uvažuju o pořízení zadních LED světel, ale narazil sem na problém v tom, že hodně prodejců u některých píše že nejsou vhodná pro RS (ačkoli dle fotek a popisu zboží jsem nezjistil proč). Nesetkal ste se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Nasel jsem tohle: "Pro modely RS, SCOUT, 4X4 a 5E jsou ke světlům přidány speciální canbusy CBU05W" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 No, mezitim jsem ty svetla poridil. Ano, jsou u nich pribaleny tyhle odpory, ale paradoxne jsem je u sebe nepouzil a zarovky mi to nehlasi (kontrola zarovek je zapnuta). Mam je tam tyden a zadna chyba se nezobrazila, tj. v mem pripade jsem kupoval o 4kila drazsi svetla uplne zbytecne, stacilo koupit "normalni" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Tak to je zvláštní. Na mé předface benzínové RS to bez těch CAN modulů chybu hlásilo. Po napojení modulů vše bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.