Říjen 30, 201410 r Odpory k tomu mam, ale nejdriv sem to zkusil bez nich, co kdyby... a bylo to v pohode. Jen da se nejak srazit svitivost vic nez jsou prednastaveny rozsahy ve VCDS (nejmin je asi 12,5V)? Snizil sem to co to slo, ale porad mi prijde, ze to sviti moc.
Říjen 30, 201410 r Také mám pocit že to je až příliš jasné světlo. Ale nenapadlo mě že by bylo možné nějak snížit svítivost.
Říjen 31, 201410 r Ty odpory tam jsou kvuli tomu aby to oblblo CAN, ne aby to snizilo intenzitu svetla. To bych ho musel dat do serie pred svetlo, ne paralelne.
Listopad 2, 201410 r Premyslim o RED-smoke verzi a zajimalo by me co na to policie a STK? Jake s tim mate zkusenosti? Diky.
Listopad 3, 201410 r To je to E v krouzku? To mely kazdy cinsky svetla na felicii a bylo to tam pry naprd, nevim...
Listopad 29, 20159 r Zdravím, mám tyto světla http://www.autodoplnky.cz/dectane/litec-led-zadni-svetla/litec-led-zadni-svetla-skoda-octavia-1z-combi-04-0-s410628055/?h=1&gclid=CIOJu7K_tskCFWLlwgodHGIIKg Přestaly mi svítit 3 diody, ale nejsem schopen se do těch světel dostat. Odšrouboval jsem snad všechny šroubky, který tam jsou vidět a nejsem schopen to rozdělat. Máte s tím prosim vás už někdo zkušenosti? Popřípadě by mi i pomohlo, jaké diody tam patří, at je mohu rovnou vymenit a ne běžet do obchodu s těmi, které odtud snad dostanu ven. Dík za odpoved Michal
Prosinec 16, 20159 r Tak to je i můj případ. Přesně 3 diody. Ještě probliknou když se do toho zabouchá. Občas i den/dva fungují. Už jsem je sundal. Vydrželo to 4 roky:-/ Asi normál na no-name lampy. Jsou slepené, taky jsem to zkoušel.
Prosinec 17, 20159 r No mě probliknuly také párkrát, ale ted už vubec nic. Snad se najde někdo, kdo už se do toho pokoušel úspěšně dostat
Leden 15, 20169 r silou a vhodným nástrojem, pokud se nemůžeš rovnou dostat na spáru u plexi, tak si k ní najdi cestu například horkovzduškou a ohýbáním plastu.
Leden 12, 20178 r Zdravím, nemůžu najít vhodnější téma... Potřebuji radu jak vypnout hlídání žárovek ve zpátečce, nainstaloval jsem LEDky a hází chybu samozřejmě. Určitě už to někdo někde řešil... Každopádně pokud hledáte LEDky do zpáteček, tak tyto LEDky jsou skvělé. Svítí skutečně mohutně a ve všech úhlech. Mají diody směřované jak přímo tak i 2 patra pro zpětný a boční odraz což umožňuje zrcadlům ve světlometu vhodně odrážet světlo do všech stran. To je tip Foto a video levá LEDka, pravá normální Co potřebuji a jistě se to zde někde řešilo jaký způsobem lze vypnout kontrolu žárovek před nastartováním protože i tyto LEDky hází chybu prasklé žárovky. dík za případnou radu
Leden 12, 20178 r Kontrolu zarovek pred nastartovanim lze vypnout uplne jednoduse prostym kodovanim (minimalne pred FL, u FL to predpokladam bude stejne). Pokud ti to ale chybu praskle zarovky ukazuje i pri zarazene zpatecce, tak ti toto stacit nebude.
Leden 12, 20178 r Ano hlásí to chybu i po zařazené zpátečce. Lze tento okruh odstranit z diagnostiky žárovek?
Leden 12, 20178 r No dobře, tak budu formulovat otázku jinak. Zvládne to také autorizovaný servis? Nebo to je jen doména VAG geeků? A ano přes území Islámského Státu které mám po cestě to Strakonic se mi skutečně nechce kvůli žárovkám
Leden 12, 20178 r před 2 hodinami, ferda25 napsal: Tak může vyndat centrální elektriku a poslat mi ji na stůl. I na tohle, je to moc daleko Ace2>> Ani tam "u vás" to podle mě na 99,9% v autorizáku nedají
Leden 12, 20178 r hmm no nic tak tam dám zase normální, co už se dá dělat. Pokud to chce VAG geeka tak to tady nikdo nedá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.