Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Byl bych moc rád, kdyby mi někdo pomohl s konfigurací radia Blues - potřebuji aktivovat Aux. Jsem z Brna.

Upraveno od Rychnak

• 1 měsíc později...

Zdravím. Pokud Vám nenaběhne Aux po 2. stlačení tlačítka CD tak máte špatný software. V servisu Vám to opraví. Měl jsem to samé. Jinak po zkušenostech bych Blues nejradši vyhodil, ale někomu na hlavu.

Toto rádio je fakt bídné co se týká příjmu signálu.

I po městě hrají stanice mono a mimo město o tom ani nemluvím.

Z CD to hraje OK. Nejde mi na rozum, že někdo si riskuje pověst jako je Škoda s rádiem s takhle mizernou citlivostí.

Budu rád, když mi odpovíte co si o Blues myslíte.

Děkuji

• 2 měsíce později...

mam toto radio a co sa tyka citlivosti signalu je to totalny shit...

mimo mesta to sumi v podstate stale

• 3 týdny později...

Bohužel musím souhlasit autoradio má opravdu mizernou citlivost já posllouchám většinou čr1 která má dost silný signál a radio dost často vypadává. Auto mám teprve dva měsice a jsem sním nad míru spokojen ale vada na kráse je to radio ptoto vážně uvažuji o výměně.

• 1 měsíc později...

Mně v garáži skoro vůbec nehraje, jinak občas zašumí a ztrácí signál :( ... a přitom je to radio za hříšné prachy!!

• 3 týdny později...

Pokud Vám nenaběhne Aux po 2. stlačení tlačítka CD tak máte špatný software. V servisu Vám to opraví.

Mam podobny problem, po druhom stlaceni CD jednoducho nic neurobi. V mojej vybave Octavia Tour, tam Aux zrejme zablokovali zamerne. Viem si ho tam zozadu zapojit sam, no potrebujem odblokovat SW samotneho radia. Myslite, ze mi to spravia v autorizovanom servise, ci dokonca v ramci zaruky? Resp. mate nejake tipy na servis?

Diky

• 1 měsíc později...

Asi odpovídám již pozdě, ale přeci :) . V autorizovaném ŠKODA servisu by Vám to měli přehrát. Pokud máte vyvedený aux a nefunguje Vám to z rádia tak by Vám to měli bezplatně opravit.

Snad Vám to pomůže. Mějte se fajn.

• 4 měsíce později...

Mám dotaz , v O2 Tour mám toto rádio a 8 reproduktorov , kvalitu zvuku hodnotiť nejdem , ani príjem , väčšinou idem CD a to mi vyhovuje , nie som do toho žiadny fajnšmeker . Mám ale CD zo svojím výberom skladieb napálené , a proste na niektorú pesničku príde , snaží sa ju načítať ale neprehrá ju a ide ďalej , zrovna sú to tie najlepšie pesničky . Neviete poradiť kde môže byť chyba alebo nemá niekto skúsenosť? ďakujem

nik ?

A není náhodou ta skladba v jiném formátě než mp3?

všetky sú práve mp3

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.