skipi74 Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Hodlám dodatečně namontovat přední mlhová světla,a potřebuji el.schéma.Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 přední mlhovky.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skipi74 Vloženo 1. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 (editace) moc dík .Dívám se že tam není žádné relátko?asi tam žádné nepatří. Editováno: 1. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Teď mně ještě napadá, když nebyly mlhovky od základu, nemá spínač světel ani tu polohu, že? Musíš tedy sehnat i spínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skipi74 Vloženo 1. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 vypínač mám,jenom mě zaráží že tam není relátko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 zadny rele tam neni, ani na svetlech neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.