Listopad 28, 201113 r Také mám stejný problém, jen mi ktomu nefunguje centrál na levé straně auta a dioda u řidiče. Shodou okolností mám nové rádio (Pioneer) a když jsem tu četl že to muže být i přehozeným káblem šel jsem to hned zkusit....bohužel bezvýsledně :-( jak dioda tak signaliz. stále nefungují. Tuším že mikrospínače mám vpohodě při otevření dveří řidiče či spolujezdce se rozsvítí interiérové světlo a po zavření zas zhasne (cca po půl minutě). (Mám OT 1 rv. 98) Máte prosím někdo další varianty nebo nápady čím by to mohlo být? Upraveno Listopad 29, 201113 r od Honza Korpus
Leden 26, 201411 r Při zapojení autorádia Sony jsem měl prohozený trvalé napájení-memory s napájením přes klíček, pin 4-7. Problém - nefungovala signalizace rozsvícených světel a blikající kontrolka ve dveřním tapecu u řidiče. Zdravím Vás pánové, chtěl bych se zeptat a možná budu vypadat jako blbec ale aspoň mi začne vše fungovat jak má. Které dva dráty se mají u toho autorádia přehodit? (Jsou to barvy červená a žlutá?) Protože pokud vypnu autorádio klíčkem tak mi signalizace funguje ale jakmile ho vypnu čudlíkem tak najednou nic nepípá a proto hádám že je třeba přehodit ty dva dráty. Jenže nevím barvičky poradíte mi prosím?
Listopad 20, 20186 r Mám dotaz, pokud se k tomuhle tématu někdo po letech vrátí. Signalizace rozsvícených světel začne pípat s několikavteřinovým zpožděním (cca 6-8 sec). To mezitím vystoupím z auta a světla svítí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.