Přejít na obsah

Romík po umytí.

durabrite

Doporučené příspěvky

Přímo na baterku je připojený ventilátor dochlazování jen u holot bez klima, pokud máš klima, stará se o ventilátor řj dochlazování J293 a ta dostává informace krom termospínače chladicí kapaliny i z řj klima J301 aby se třeba pustil ventilátor při vysokém tlaku media v klimatizaci...... u OII se takhle pustí ventilátory při vadném čidle venkovní teploty..... tak jukni na to čidlo,je schovaný vlevo u mlhovky, takovej černej čudl s konektorem a dvěma dráty :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pak mě napadá ještě ten snímač tlaku chladicího media, je to zas nejakej čudl s asi dvěma drátama napláclej na hlinikový trubce klima ale mam pocit člověče , že tohle i to čidlo venkovní teploty spouští ty větráky až když zapneš zapalování, to si teď nejsem uplně jistej ta řídíci jednotka dochlazování není nic jiného než pár relátek s primitivní elektronikou, ani nevím kde je to u Rooma ale u oktávky je to zespoda pod baterkou pod levým nosníkem, je to hermeticky uzavrený ale má to asi 3 konektory, které jsou sic vodě odolné, ale při normálním tlaku, pokud jsi to bral nějak intenzivně hadicí, neb nedejbože wapkou tak to ty konektory samo neustojí a mohou být též plné vody lol . Pak už mě nic jiného nenapadá

J.

Odkaz ke komentáři

No pak mě napadá ještě ten snímač tlaku chladicího media, je to zas nejakej čudl s asi dvěma drátama napláclej na hlinikový trubce klima ale mam pocit člověče , že tohle i to čidlo venkovní teploty spouští ty větráky až když zapneš zapalování, to si teď nejsem uplně jistej ta řídíci jednotka dochlazování není nic jiného než pár relátek s primitivní elektronikou, ani nevím kde je to u Rooma ale u oktávky je to zespoda pod baterkou pod levým nosníkem, je to hermeticky uzavrený ale má to asi 3 konektory, které jsou sic vodě odolné, ale při normálním tlaku, pokud jsi to bral nějak intenzivně hadicí, neb nedejbože wapkou tak to ty konektory samo neustojí a mohou být též plné vody lol . Pak už mě nic jiného nenapadá

J.

Dík vyzkouším a jak né tak dám vydělat servisu :feve:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...