CHili Vloženo 5. Březen 2011 Vloženo 5. Březen 2011 Zdravím všechny motoristy. Mám problém na mé dvojkové octavii r.v.2007 L&K. Z ničeho nic mi přestaly zamykat dálkově levé přední dveře, řučně zamknout jdou ale jinak ne. Při dálkovým zamknutí mi lévé přední dveře nezamknou a jen začne blikat a po chvilce svítit červené světýlko na dveřích. Zkoušel jsem jestli jdou na těch dveří ovládat okna, jdou ale levé zadní okno nejde. Po chvílce zamykání a odemykání se zablokovaly levé zadní dveře a už nejdou odemknout ani zamknout ani zevnitř otevřít+po zamknutí ovladačem mi začnou blikat varovné světla, a po odemknutí mi ve dne začnou svítit xenony, které mejí svítit při odemknutí jen večer. (ještě bych se chtěl zeptat nemůžu najít v návodě co je za knoflík s namalovaným autičkem na levo od sedačky u řidiče, ). Prosím o odpovědi. Citovat
Luďa Vloženo 5. Březen 2011 Vloženo 5. Březen 2011 Ten knoflík je na vypnutí hlídání vnitřního prostoru. například, když v garáži větráš auto a máš ho zamčený, tak aby ti při průletu každy mouchy auto nehoukalo. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.