Kocour.v.botach.2 Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Mám problém... mám Octavii 2.0 Tdi (103Kw) .... nedávno mi při jízdě začala svítit kontrolka vody.... zastavil a voda silně kapala na silnici....během chvíle louže. Den jsem ji tak po 10 ti km dolíva.... pořát do kola .... teplota nerostla... stále 90 stupňů ale jezdil jsem s lehkou nohou. druhý den to přestalo..... voda stále držela na stejné hladině ... a teď je to tu zas.... nemáte s tím někdo stejnou zkušenost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Jo máme,je tam asi 150 míst,odkud může téct voda. Takže to chce otevřít motor,příp sundat kryt a čumět kde to valí. Jestli se na to necítíš,dej to někomu,kdo to zmákne. Když Tě začne bolet zub,taky se budeš tady ptát,jestli s tím nemá někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xfree Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Mám uplně to sáme u OII 1,6MPI s kamošem jsme to zkoukli a proreznul chladič zboku takže je to na výměnu. A měl jsem uplně ty sáme okolnosti jako ty.... takže rada podivat se kde to teče :-D jak vim je k nezaplacení ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 (editace) Nezbývá než souhlasit s příspěvky nademnou. Zajeď k někomu na rampu, sundej spodní kryt motoru a koukej kde to teče. Podle toho jak jsi to vylíčil to určitě poznáš kde to teče. Editováno: 8. Březen 2011, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 1.6fsi a po roce provozu jsem jeste nic nedoleval tak zatím spokojenost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 1.6fsi a po roce provozu jsem jeste nic nedoleval tak zatím spokojenost :-) Divné že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanny Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Mám problém... mám Octavii 2.0 Tdi (103Kw) .... nedávno mi při jízdě začala svítit kontrolka vody.... zastavil a voda silně kapala na silnici....během chvíle louže. Den jsem ji tak po 10 ti km dolíva.... pořát do kola .... teplota nerostla... stále 90 stupňů ale jezdil jsem s lehkou nohou. druhý den to přestalo..... voda stále držela na stejné hladině ... a teď je to tu zas.... nemáte s tím někdo stejnou zkušenost??? Mě to na 2,0FSI začalo tak, že se voda při ohřáté vodě neztrácela. Až po dojezdu, když voda chladla. Dělalo to těsnění pod termostatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe88 Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 (editace) Mám taky problém s vodou - všechna voda vylítá během cca 40 Km. Vyměněno těsnění, srovnaná a otlakovaná hlava, kontrola vodní pumpy, hadic a stále se ztrácí.. pod autem nikde ani kapka.. :-/ Editováno: 11. Únor 2013, autor: dawe88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 a to se ti stalo na vrtulniku nebo slapadle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.