Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám problém... mám Octavii 2.0 Tdi (103Kw) .... nedávno mi při jízdě začala svítit kontrolka vody.... zastavil a voda silně kapala na silnici....během chvíle louže. Den jsem ji tak po 10 ti km dolíva.... pořát do kola .... teplota nerostla... stále 90 stupňů ale jezdil jsem s lehkou nohou. druhý den to přestalo..... voda stále držela na stejné hladině ... a teď je to tu zas.... nemáte s tím někdo stejnou zkušenost???

Jo máme,je tam asi 150 míst,odkud může téct voda. Takže to chce otevřít motor,příp sundat kryt a čumět kde to valí. Jestli se na to necítíš,dej to někomu,kdo to zmákne. Když Tě začne bolet zub,taky se budeš tady ptát,jestli s tím nemá někdo zkušenosti?

Mám uplně to sáme u OII 1,6MPI s kamošem jsme to zkoukli a proreznul chladič zboku takže je to na výměnu. A měl jsem uplně ty sáme okolnosti jako ty.... takže rada podivat se kde to teče :-D jak vim je k nezaplacení ^^

Nezbývá než souhlasit s příspěvky nademnou. Zajeď k někomu na rampu, sundej spodní kryt motoru a koukej kde to teče. Podle toho jak jsi to vylíčil to určitě poznáš kde to teče. :palec2:

Upraveno od Sniper_2003

1.6fsi a po roce provozu jsem jeste nic nedoleval tak zatím spokojenost :-)

1.6fsi a po roce provozu jsem jeste nic nedoleval tak zatím spokojenost :-)

Divné že. :smich:

• 3 měsíce později...

Mám problém... mám Octavii 2.0 Tdi (103Kw) .... nedávno mi při jízdě začala svítit kontrolka vody.... zastavil a voda silně kapala na silnici....během chvíle louže. Den jsem ji tak po 10 ti km dolíva.... pořát do kola .... teplota nerostla... stále 90 stupňů ale jezdil jsem s lehkou nohou. druhý den to přestalo..... voda stále držela na stejné hladině ... a teď je to tu zas.... nemáte s tím někdo stejnou zkušenost???

Mě to na 2,0FSI začalo tak, že se voda při ohřáté vodě neztrácela. Až po dojezdu, když voda chladla. Dělalo to těsnění pod termostatem

• 1 rok později...

Mám taky problém s vodou - všechna voda vylítá během cca 40 Km. Vyměněno těsnění, srovnaná a otlakovaná hlava, kontrola vodní pumpy, hadic a stále se ztrácí.. pod autem nikde ani kapka.. :-/

Upraveno od dawe88

a to se ti stalo na vrtulniku nebo slapadle? :kol-32:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.