Duben 14, 201114 r mě svítí už 3 roky..hlásila vadnou sondu, ale ta byla 2x měněná a nejspíš zbytečně..svítí to pořád..čidlo teploty funguje a spotřebu mám v pohodě tak to nejspíš řešit nebudu.. Upraveno Duben 20, 201114 r od Jehla23
Květen 1, 201114 r Mě se občas rožne, a zase zhasne. Posledních 14 dní, svití hned po nastartování, príští týden jedu do servisu..spotřeba se mi zdá vyšší. Jsem zvědavej co mi borec řekne..
Květen 2, 201114 r možná tam bude chyba teplotního čidla, nebo lambda sondy. Dej vědět co tomu bylo [/quote A kde bych to teplotni cildo nasel ? Upraveno Květen 2, 201114 r od car driver
Květen 3, 201114 r zatím bych čidlo nehledal, prvně načíst chyby na VAGu a potom můžeme spekulovat. Pak by bylo dobré napsat i motorizaci. A rada na závěr, necituj předchozí příspěvek, nebo si vysloužíš varování od moderátora.
Květen 18, 201114 r Zdravim, jak tady tak ctu, tak muj problem je presne opacny... kontrolku EPC jsem nikdy nevidel... jo jednou asi trikrat zablikala a to je vse. VAG nic nezjistil... muzete poradit???
Květen 21, 201114 r Wikidi a brzdová světla ti fungují všechna? Jo, úplně bez problémů... Sám se tomu divím...
Květen 27, 201114 r a rozsvítí se jen o pedál drbneš, nebo musíš více prošlápnout? stačí zmáčknout tak 1 cm a svítí, teda aspoň třetí brzdové...
Květen 28, 201114 r co tím chceš říci "... teda aspoň třetí brzdové", že se ti nerozsvěcují současně? BTW: necituj příspěvky, používej zelené tlačítko "přidat odpověď"
Květen 29, 201114 r no protoze kdyz jsem to zkousel, tak jem nevidel esli se mi rozvitili i zadni brzdovky, ale odlesk tretiho brzdoveho svetla jsem videl na platu...
Červen 2, 201114 r mě svítí už 3 roky..hlásila vadnou sondu, ale ta byla 2x měněná a nejspíš zbytečně..svítí to pořád..čidlo teploty funguje a spotřebu mám v pohodě tak to nejspíš řešit nebudu.. ta kontrolka je dost rozsireny problem fabii. najma asi 1,2 (47kw) v lete zvykne nesvietit inak zvacsa svieti. tiez som mal s tym problem, bol na vagu, urobil celkovu kontrolu, vynuloval to, vsetko bolo ok a za chvilu zase ta kontrolka svietila. osobne poznam par majitelov tychto skodoviek a svieti im to. vyhodil im vag chybnu lambdu, vymenili ju, nepomohlo. mne prestala svietit ked som zacal pravidelne jazdit dlhsie trasy (75 km tam + 75 km spat) a ventilator som mal cely rok max. na prvom stupni. mal som taku haluz v hlave ze to suvisi nejako s ventilatorom a odkedy som ho pouzival na prvy stupen odvtedy mi to nesvietilo. mozno nahoda, mozno hovadina, mozno v kombinacii s dlhsimi trasami; neviem. tiez mi ta kontrolka zhasla (3 x overene na mojej ex-fabii) ze som 4 x nastartoval a zhasol motor po sebe. vzdy mi to so stvrtym nastartovanim ta kontrolka zhasla. haluz. ale kamaratke to nefungovalo. ja som to skusal 3 x a vzdy mi zhasla na nejaky cas. moja rada ako by som to riesil ja? ventilator len na prvom stupni a jazdit dlhsie trasy. isto by som isiel do servisu a ked nepomoze, nevsimal by som si tu kontrolku. viem je to psycho.
Červen 2, 201114 r to s tím zhasnutí kontrolky po x nastartování funguje jen v případě, že se jedná o sporadickou chybu. Pokud je trvalá, nepomůže tomu ani 20 startů
Červen 3, 201114 r to s tím zhasnutí kontrolky po x nastartování funguje jen v případě, že se jedná o sporadickou chybu. Pokud je trvalá, nepomůže tomu ani 20 startů hej na vagu som mal nieco ze sporadicka chyba
Červen 4, 201114 r jenze ja porad resim, ze moje kontrolka vubec NIKDY(!!!) nesviti... ma se rozsvitit po zapnuti klice do polohy ACC ON a zhasnout po nastartovani... moje proste nesviti...
Červenec 4, 201114 r Zdravím pánové,konečně mi přestala svítit ,,kontorlka el. motoru ´´ a to po té co jsem koupil carreru na OMF.. Tři týdny jezdím vše ok..
Červenec 7, 201114 r Díky a fakt to pomohlo jo? Že bych to zkusil, mě to občas zhasne, ale stejnak mi to štve.
Listopad 19, 201113 r Jak to tady tak čtu, tak je to docela schýza s tou kontrolkou EPC a kontrolkou motoru. Já teda zatím bez problému, auto (Fabia combi 1,4 55kW, motor BBY) má cca 96.500 Km, pravidelnej servis a původní majitel, kterej s nim najezdil většinu Km říkal že žádnej problém nebyl. Já s nim zatím najezdil něco přes 1000 Km a dobrý. Kontrolka EPC a motoru se rozsvítí při zapnutí zapalování a po nastartování hned zhasne. Dneska jsem byl zapojovat jednotku dálkového ovládání centrálu a tak jsme to i napíchly na VAG a jediný co tam bylo v paměti závad byla nějaká závada na prvním válci co se týše chudosti směsy (sporadická závada). Mám to na LPG a chlap říkal že v tomto případě při provozu na alternativní palivo je to normální a jenom to smazal. Jediný co mám, ale není to nějak zásadní tak je mírný kolísání na volnoběh když to jede na LPG
Listopad 19, 201113 r Zavada na prvnim válci....16555 jedna z nejrozšířenějších závad..(i při motoru bez LPG)sporadická později trvalá.Bohužel nikdo nezná 100% návod na opravu.Svítí kontrolka.... smažeš VAG a jezdíš někdy 500 nekdy 1000km než se znovu rozsviti.
Červen 7, 201213 r Moja Fabia 1.4 16 V (74kW) signalizovala chybu v elektronike motora (oranžová kontrolka v tvare motora, budík vpravo). Auto som zobral do servisu na diagnostiku. Tá vypísala zanesené sanie vzduchu, zanesená škrtiaca klapka. V servise vyčistili celé sanie, škrtiacu klapku tiež vyčistili. Kontrolka už nesvieti, všetko je OK. Motor aj lepšie ťahá. Oprava stála 24 € (Škoda servis).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.