miki53 Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Miki53 1.2TSI - Pardubice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moravak13 Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 moravak13: 1,4TSI Ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 strýček BOB - Praha Tetkauni- Mařenice ( Česká Lípa ) mylys - Vyškov Artigas - Olomouc Jz73 - Praha WalkerT - Mladá Boleslav xalienx - Praha Tedy Kvasiny, panečku. Kousek je Rudník a Penzion Heřman v restuaraci mají výbornou pečenou kachničku Kdyžtak navrhujte nějaká vhodná místa pro setkání, HK, Pardubice, Jihlava, tak aby to měl každý přibližně stejně daleko. V Pardubicích je zajímavé toto: http://www.roadcafe.cz/ Když budu mít čas,tak taky přijedu.Chrudim má strategickou polohu a všude to mám blízko.Je mi fuk,kde to vymyslíte. Mám Championa 103kw TDi DSG,Bohužel během dubna a května běhám po polích se zemědělci a ladíme ochranu a výživu zemědělských porostů. Samozřejmě,že i v sobotu,neděli,ve svátek..... Takže je to 1:1 ,že to buď půjde nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tichy Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Ja bych take prijel rad Honza 1.2 TSI Kosmonosy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Maty13 - 1,2 TSI - Havířov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Choceňák - Choceň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_BOB Vloženo 14. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 strýček BOB - Praha Tetkauni- Mařenice ( Česká Lípa ) mylys - Vyškov Artigas - Olomouc Jz73 - Praha WalkerT - Mladá Boleslav xalienx - Praha myspulin - Spytihněv (Uherské Hradiště) milan13 - Che Tygrik – Prostějov Heki – Olomouc Miki53 1.2TSI – Pardubice moravak13: 1,4TSI Ostrava Honza 1.2 TSI Kosmonosy Maty13 - 1,2 TSI – Havířov Choceňák – Choceň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TRDLO Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 (editace) kurna bude sraz?...tos to nemozu chybet...TRDLO....Slavičin (Zlin) Editováno: 15. Březen 2011, autor: TRDLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda z kopce Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 Eda z kopce - Železná Ruda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefP Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Já taky chci. JosefP - chrudimsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_BOB Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Jenom podotknu, že ten sraz vlastně nikdo vlastně neorganizuje, já jsem jenom založil vlákno k pokecu o možném srazu. Když jsem se zeptal, zná-li někdo vhodné místo pro setkání, tak se neozval nikdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Jenom podotknu, že ten sraz vlastně nikdo vlastně neorganizuje, já jsem jenom založil vlákno k pokecu o možném srazu. Když jsem se zeptal, zná-li někdo vhodné místo pro setkání, tak se neozval nikdo... Možná by nebylo špatné, kdybychm sem už začali dávat své návrhy na místo a termín konání. Každý přece máme nějakou zkušenost ze slušného ubytování a třeba nějakého horského či "přírodního" penzionu. Pokusím se jít vzorem a nějaké tipy sem nasápat. Ale teď právě na to není čas Vzhledem k rozptylu zájemců se mi zdá docela jedlá nějaká lokalita na Vysočině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Stýčku, máš velké plus za toto vlákno a i přesto, že je zatím organizačně nezajištěné, něco se děje, je nějaký malý posun v před. Byl tu návrh, podívat se na výrobu Yetiho. Pokud by někdo dokázal zajistit malou prohlídku, vše ostatní bych podřídil tomuto tématu. Zde bych chtěl navázat na Hekiho. Uspořádat prohlídku a pak hromadný odjezd do lokality další volné zábavy. Ale tak bych si to představoval já a nikdo další semnou nemusí souhlasit. Možná že by stálo za to ke jménům doplnit, jestli každý přijede sám nebo s doprovodem, jestli by přijel na jeden den a nebo na více, v tomto případě jestli si nocleh zajistí sám a nebo chce něco zajistit, případně další informace. Já píši rovnou, bude to sraz Yeti, Tulák mě tam doveze a na noc poskytne nocleh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_BOB Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Uvidíme, jak se to nakonec vyvrbí. Spolupracovat budeme muset všichni. Za měsíc se jede trucktrial v Milovicích, co mikrosrazík pražské a okolní buňky tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 (editace) Exkurze do výroby v Kvasinách Délka : 1,5 hodiny Běžné dny : Pondělí a úterý Počet osob : max. 20 Časy : od 8:30, 10:00 a 11:30 Průvodce : p.Čtvrtečka Sobotní termín je tedy na dohodě s panem Čtvrtečkou jestli si na nás udělá čas a také musí být povolen vedením závodu, kontakt na kompetentní osobu mám, pokud budeme znát termín a počty lidí (vidím to už nyní na dvě kola po dvaceti) tak by to snad mohlo klapnout, jen bych datum a počet lidí potřeboval vědět minimálně měsíc před srazem. Tak nic není tak stálého jako změna, právě jsem mluvil s vedením závodu a sobotní exkurze padá, výroba jede pouze z pátka na sobotu noční a končí v šest ráno, takže jsme projednávali nějaký páteční odpolední (např. od 18 hod.) termín a máme svolení , ještě se domluvím s panem průvodcem a jedem takže zbývá sehnat někde v okolí nějaký kemp nebo něco takového .... nějaké nápady ? Editováno: 16. Březen 2011, autor: WalkerT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_BOB Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Vodní nádrž Rozkoš u České Skalice, tam je kemp http://www.atcrozkos.cz/ Prohlídka výrobního závodu v Kvasinách je super, nějak jsem to v záplavě postů přehlédl. V tomto regionu se nechá strávit pohodový víkend. Kousek je zámek Opočno, V Novém Městě nad Metují je muzeum hodinek Prim atd. Napište kdo má o prohlídku zájem, odkud jedete, kolik osob přijede a který páteční termín komu vyhovuje, ať to doladíme. Pro přehlednost každého prosím o okopírování předchozího seznamu zájemců a přidání svého nicku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_BOB Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 strýček BOB - Praha, dva cestovatelé, mohu kterýkoliv páteční termín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefP Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 strýček BOB - Praha, dva cestovatelé, mohu kterýkoliv páteční termín. JosefP - chrudimsko, dva cestovatelé, mohu kterýkoliv páteční termín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 strýček BOB - Praha, dva cestovatelé, mohu kterýkoliv páteční termín. JosefP - chrudimsko, dva cestovatelé, mohu kterýkoliv páteční termín. Heki - Olomouc - 1x - duben: kterýkoli páteční termín, květen: pouze pátek 20.5., červen 1. tři páteční termíny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Zlín... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 (editace) strýček BOB - Praha, dva cestovatelé, mohu kterýkoliv páteční termín. JosefP - chrudimsko, dva cestovatelé, mohu kterýkoliv páteční termín. Heki - Olomouc - 1x - duben: kterýkoli páteční termín, květen: pouze pátek 20.5., červen 1. tři páteční termíny xalienx - Praha, dva + pes, kromě 22.4. kterýkoliv páteční termín Editováno: 16. Březen 2011, autor: xalienx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Vodní nádrž Rozkoš u České Skalice, tam je kemp http://www.atcrozkos.cz/ Prohlídka výrobního závodu v Kvasinách je super, nějak jsem to v záplavě postů přehlédl. V tomto regionu se nechá strávit pohodový víkend. Kousek je zámek Opočno, V Novém Městě nad Metují je muzeum hodinek Prim atd. Napište kdo má o prohlídku zájem, odkud jedete, kolik osob přijede a který páteční termín komu vyhovuje, ať to doladíme. Pro přehlednost každého prosím o okopírování předchozího seznamu zájemců a přidání svého nicku... Jinak s plánem - přehlídka závodu a pak přejezd do kempu a další den nějaké společné tematické výlety.... 100% souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 strýček BOB - Praha, dva cestovatelé, mohu kterýkoliv páteční termín. JosefP - chrudimsko, dva cestovatelé, mohu kterýkoliv páteční termín. Heki - Olomouc - 1x - duben: kterýkoli páteční termín, květen: pouze pátek 20.5., červen 1. tři páteční termíny xalienx - Praha, dva + pes, kromě 22.4. kterýkoliv páteční termín WalkerT- MB - dva kdykoli (předběžně bych myslel na květen) přidávám ještě demografickou studii dosavadních zájemců o sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Artigas – Olomouc - Tulák a já. Tulák v tom závodě už byl, tak půjdu jen já. Pracuji v nepřetržitém provozu. Každý druhý víkend pracovní. Přehazování směn je u nás velice nepopulární disciplína, takže se mohu jen modlit, že se s termínem srazu někdo trefí do mého volného víkendu. Naprosto bez komplikací, volno pátek, sobota, neděle, pondělí, mám jednou za 28dní! Velice rád bych se do výrobního závodu podíval, pak přesun někam k lesu a dál společné tematické popíjení zakončené hromadným sporem na téma, která barva, který motor je nej. Ať žije 1.4TSI červená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan13 Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Milan13 + 2 , termín volný, bydliště Cheb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.