Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem se těšil a po dnešních problémech s autem se na takovou dálku radši nevydám - aby mě to někde nekleklo. V servisu mi řekli, at přijedu, až se závada projeví naplno. Tak čekám :-( Někdy ty servisáky nechápu.

Vloženo (editace)

Nečekej a jdi do jiného servisu! Čekání je na nic. A rychle, ať stihneš sraz. Nebo ti to Kubino domluví u machrů, co mi dali bez čekání dohromady Yetíka. Já čekal 3 měsíce, až jsem zůstal viset a servis se mi ani neomluvil, naopak mě obvinili, že se v tom musel někdo jiný vrtat, jinak by se to nepo...   :kol-29:    

Hele Kubino, když už se budeme u Intersparu loučit, tak si můžeme za 130,- Kč nechat umýt auta v bezkontaktní myčce.    :kol-28:  kol11  

Editováno: , autor: Tygrik
Vloženo

Je to OT, ale cukáním se projevoval i TDI 125 v Supu známého a po změření tlaku v railu se zjistilo, že je o dost menší než má být a rozebráním se přišlo na poničené, asi natankováním benzínu nebo špatné nafty, tlakové čerpadlo nafty.

A k té myčce. Taky důvod proč ten Interspar....

Vloženo (editace)

130 Tygr přehání. Já když máknu a auto není extra zasviněno tak i s voskem do 70ti K  :kol-31: . Ovšem vy dva máte výjimečná auta. Mike 4x4 a Ty jezevčíka :kol-32:  :kol-32:  :kol-32:

A měl bys kočičí tlapko počítat účastníky.

Editováno: , autor: KubinoPv
Vloženo

Chtěl bych požádat Artigase, aby vzal s sebou na sraz svůj pověstný klobouk, neboť vyhlašuji veřejnou sbírku na umytí Mikova auta. :kol-50:

Tygríku, vše pro zdar akce. Klobouk přivezu a vezmu i vajíčka. Ani nevím, jak je mám dlouho, budou ale řádně uležená a  hodnotná  :D

Vloženo

Ty myslíš toto, Kubino? Ty mě podceňuješ...

Tygříku, oprav si počet. Přijedu sám. Manželka odmítla jet po té, co jsem prohlásil že zadní sedačky neberu a místo nich vezmu na cestu: Slivovici, tažné lano, lopatu, vyprošťovací pás,pytel písku, vlajky dva kusy,dvě náhradní kola, lepící sadu, druhou lékárničku, nafukovací matraci, stan, světlice, trávu a pokud seženu, tak i trochu semtexu pro srovnání neprůjezdného terénu......

Manželka možná přijede později na kole.

Vloženo

To je škoda :-( rád bych taky konečně na nějaký sraz dorazil, ale bohužel mě čeká pracovní sobota. Tak si to pánové užijte a budu se těšit na fotky. Snad už to příště konečně vyjde. Případně kdyby byl v plánu zimní sraz s trochou trápení Haldexu....

Vloženo

KubinoPV - dúfam, že si nebudem musieť meniť € za kačky ... myslím na možnosť platby v € alebo platobný terminál v reštike. Keď mi ich nezoberú, tak sa budem musieť ísť pásť :kol-27: ... a takto na jeseň už paša nie je práve najchutnejšia. Milka mi to potvrdila  :kol-46:  

Vloženo

O.K. Servis nebudem potrebovať, lebo za dva týždne po akcii idem na dvojročnú servisnú prehliadku. Ále niečo do brucha -  to áno  :kol-47: Plumlovský řízek sa mi zdá, že ste minule ospevovali.

Vloženo

130 Tygr přehání. Já když máknu a auto není extra zasviněno tak i s voskem do 70ti K  :kol-31: . Ovšem vy dva máte výjimečná auta. Mike 4x4 a Ty jezevčíka :kol-32:  :kol-32:  :kol-32:

A měl bys kočičí tlapko počítat účastníky.

Mě myčka obyčejně stojí max 50 kaček

Vloženo

To je škoda :-( rád bych taky konečně na nějaký sraz dorazil, ale bohužel mě čeká pracovní sobota. Tak si to pánové užijte a budu se těšit na fotky. Snad už to příště konečně vyjde. Případně kdyby byl v plánu zimní sraz s trochou trápení Haldexu....

Já vás nebudu pořád tahat ze závěje. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...