TRDLO Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Hele Trdlo, rád jsem Tě poznal, byl s Tebou prima pokec a rád Tě uvidím na dalších akcích. Jo a jestli máš problém, tak si o něm s Tebou rád pohovořím. S Freudem jsem chodil v Příboru a pak ve Vídni na pivo. ...Dik chlape.. ...problem?....nooo jen takovy malicky....musim byt sam ze sebou 24 denne...a to neni zadna prdel...nj....neco o tom vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitep Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 (editace) Teda nevím jak u vás, ale tady u nás (poblíž místa srazu) je dneska docela mizerný počasí. Od rána zamračeno, sluníčko možná vykoukne až odpoledne. Měli jsme to ale včera štěstí na počasí. Editováno: 8. Květen 2011, autor: jitep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Zaujat Indiánem Artigasem, jsem omylem nasypal fotky do "A je můj ..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 ... Fotky zpracovávám, video přijde na řadu až později. Chtěl jsem založit galerii ze srazu, ale jako nováčkovi na fóru mě to dovolilo založit jen jednu galerii k mému profilu. Pomůžete mě někdo se založením galerie ke srazu? Koukal jsem na to a taky mi to nejde (uživatel). Ono by to chtělo založit asi úplně novou kategorii ve Srazy&Akce, protože to co tam je se nám vůbec tematicky nehodí. Může to zkusit ještě někdo, kdo je výš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 (editace) Vážení velké díky za Vaše díky, tolik práce to nedalo a snad se celý sraz líbil, ještě je ale v čem se zlepšovat a příště to bude ještě lepší Jirkovi díky za velkou pomoc, založil jsem album pro vkládání fotek tak to tam můžete průběžně sypat Jinak počasí jsem měl objednané, na neděli jsem zapomněl tak snad Jikad s manželkou na kolech nenastydnou. Tygříku zkus to přehrát do tohoto společného alba, ať to máme hezky pohromadě. Editováno: 8. Květen 2011, autor: WalkerT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitep Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Měl bych jednu malou prosbu. Nenahrávejte tam úúúúúplně všechny fotky. Udělejte rozumný výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 A co tak použít služeb Uložto.cz. Vložit tam fotky bez úprav pod názvem: První sraz Yeti 1,2,3,4 atd , heslo Yeti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 (editace) Vážení velké díky za Vaše díky, tolik práce to nedalo a snad se celý sraz líbil, ještě je ale v čem se zlepšovat a příště to bude ještě lepší Jirkovi díky za velkou pomoc, založil jsem album pro vkládání fotek tak to tam můžete průběžně sypat Jinak počasí jsem měl objednané, na neděli jsem zapomněl tak snad Jikad s manželkou na kolech nenastydnou. Tygříku zkus to přehrát do tohoto společného alba, ať to máme hezky pohromadě. Rád bych to tam nasypal, ale nevím jak. Podle mne je to album na Tebe, Walkere, a ostatní nemají přístup k ukládání dalších fotek. Rád bych se mýlil. Editováno: 8. Květen 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Jojo, už jsem psal adminovi, udělal jsem to jako veřejnou galérii, ale dává mi to v editaci jen možnost udělat to jako Veřejné album Povolením tohoto pole, povolíte ostatním uživatelům zobrazení vašeho alba. Tak doufám zareaguje rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Tygřík samozřejmě přehání, Tulák v žádném případě nezáří čistotou, jen jsem lehce spláchl ten prach. Pořádná očista nastane až zítra. Hlásím, že máme taky umyto. Prach byl úplně všude. Hlavně kolem kufru, když se otevřou dveře. A z pod SPZ stále kapala hnědá voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Já ho jen opláchl, doháním práci na zahradě. Během týdne na etapy Yetíka vypulíruji. Ten prach je fakt všude. No, budu tvrdit, že jsem cvičil s našimi elitními zabijáky na Afganistán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Tak já dnes mytí Bobíka zaplatil vlastní krví,vzal sem wapku,levou rukou sem chytil hadici těsně pod rukojeti a jak sem stiskl spoušť tak mi proud vody roztrhl prst.Hadice byla totiž od nějakého předchozího Myče Bjukenena praskla a já to samozřejmě nevěděl.Takže sem šel za obsluhou,tam mi to zalepili a to mycí stání jsme uzavřeli a Yetíka sem musel umýt ve vedlejším stání.Jo a ještě mě to pěkně vysprchovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jikad Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Tak jsme se vrátili v neděli odpoledne a stihli ještě hokej. Skvělý víkend, poděkování patří organizátorům, velmi zajímavá exkurze. Zase příště se určitě sejdeme. Přidávám pár foto. Zbytek někam ještě uložím. Yeti zdar ! Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda z kopce Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 (editace) Rádi bysme se s kopilotkou přidali ke všem, co již poděkovali. Chtěli bysme především poděkovat Walkerovi za úžasné organizační schopnosti a vhodný výběr místa srazu. Kdyby nebylo tebe, žádný Yeti sraz by nebyl a to by byla "ŠKODA". Naše DÍKY patří také Jitepovi za profesionální přístup ke všem momentkám i pozičnímu focení, i když to byl občas oříšek, dostat 12 Yetíků tam, kam bylo potřeba. Dnes odpoledne jsme dali Šeďoura do kupy. Doufáme, že to nebylo na posledy!?!?!? Editováno: 8. Květen 2011, autor: Eda z kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Uložil sem většinu fotek na : http://www.uloz.to pod název: Yeti_sraz.zip. Kdo hledá podle čísla tak je to: 8922109 Soubor je zaheslovaný, na vyžádání jej účastníkům srazu pošlu. Jde o tuším 155 fotek o celkové velikosti cca 500Mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 155 fotek Tuláka?!!!! S těmi od ostatních to hodí tak 300! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitep Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 (editace) Takhle to asi dneska vypadalo skoro u každého z nás. Díky tomu jsem poznal některá konstrukční tajemství, jako například, že zadní podběhy jsou z "filcu". Tak proto byla jízda v Dobřanech tak tichá! ----------------------------------------------- Právě jsem dokončil interaktivní virtuální prohlídku Yetíků v kempu na Rozkoši. Prohlídku i s mininávodem najdete na adrese www.jitep.cz/yeti2011, nebo ji můžete spustit přímo kliknutím na nadpisy následujících náhledů. Kolotoč Vláček Vláček popojel Tímto se omlouvám Trdlovi (nebo Trdlu? Tygříku, ty kluku učitelská, jak je to správně?), že na první prohlídce není tak vidět jako ostatní, protože je to přímo proti sluníčku. Na druhou stranu se zase dá říct, že jsi patřičně zazářil a všechny nás oslnil. Zítra se vrhnu na fotky a videa. Editováno: 8. Květen 2011, autor: jitep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Waaaaau Jiřino, to je tedy opravdu super, je vidět, žes důvěru v Tebe vloženou nezklamal :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitep Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Waaaaau Jiřino, to je tedy opravdu super, je vidět, žes důvěru v Tebe vloženou nezklamal :palec2: Nejsem žádná Jiřina! Ale za pochvalu dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 (editace) Promiň Jiřino Jirko to je opravdu paráda, jedinou výtku bych měl k tomu jak na fotkách vypadám já, ale takový retušér se ještě nenašel abych někde byl za normálního Jinak je to opravdu pěkné, myslím, že trhneme rekord ve sledovanosti, máš tam čítač ??? PS: jInak Admin(ka) mi ještě podruhé neodpověděla, musí se prý "někde" zeptat Editováno: 8. Květen 2011, autor: WalkerT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitep Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) Skladbu "Four Wheel Drive" kanadských dřevorubců "BTO" znám 35 let. Nikdy jsem netušil jakou mi jednou udělá radost, jak parádně zapadne do právě natočeného a zpracovávanéo videa. Už to nevydržím ani chviličku, musím se s Vámi o něj hned podělit. Doporučuju dobrý repráky, nebo alespoň slušný sluchátka. V kvalitě HD: http://youtu.be/_0NWd8ksK6I?hd=1'>http://youtu.be/_0NWd8ksK6I?hd=1 Pro pomalejší připojení: http://youtu.be/_0NWd8ksK6I Tahle kombinace nasadila vysokou laťku! Nevím jestli ji dokážu u dalších zpracovávaných materiálů udržet, nebo se k ní alespoň přiblížit. Editováno: 9. Květen 2011, autor: jitep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Tož, chlapci a děvčata, také já se přidávám s poděkováním nejen organizátorům, ale vám všem. Bylo to naprosto skvělé!!! Někdo napsal, že byla výborná a férová atmosféra - podepíšu s nadšením.Líbily se mi zcela bezproblémové přejezdy, dodržování rozestupů, rychlosti, ohleduplnost ve všech směrech. To už je taková vzácnost, že jsem si to opravdu užíval. Rád bych se taky připojil k Artigasovu vysvětlení "odtržení" moravské sekce. Nebyl v tom úmysl, ani zpupnost, prostě se to v té pokročilé hodině tak semlelo a udírna už nešla přenést ani opustit. Ke stažení fotek jsem se ještě nedostal - leštil jsem . Ale podle toho, co jsem viděl ve foťáku, aspoň jedna vyjde . Moc vás všechny zdravím a těším se na další setkání . Pokusím se vysondovat možnosti v Litovelském Pomoraví, tam půjde hlavně o nějaké možnosti jízdy v terénu. No, uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Už si tu někteří píší o heslo k mým fotkám. Bez problému pošlu. Proč heslo? Je tam 150 fotek a mazat všechny SPZ by bylo pro mě na dlouho a zveřejnit fotky tak jak jsou by se někomu nemuselo líbit. Kdo si fotky stáhne, nechť si s nimi dělá co uzná za vhodné, včetně další nějaké publikace, ale to už na svou zodpovědnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Jitep po okruhu v Dobřanech někoho svezl a já se teprve nyní dověděl, že manželka ho chtěla požádat o svezení, že semnou neměla odvahu jet na další kolo a dále mi poručila zde veřejně poděkovat Hekimu za nádhernou cestu domů, kdy se mohla kochat krajinou a přitom i fotit jelikož já jel v koloně poslední, za Hekim a Tygříkem a jen tak lechtal plyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Jitep po okruhu v Dobřanech někoho svezl a já se teprve nyní dověděl, že manželka ho chtěla požádat o svezení, že semnou neměla odvahu jet na další kolo a dále mi poručila zde veřejně poděkovat Hekimu za nádhernou cestu domů, kdy se mohla kochat krajinou a přitom i fotit jelikož já jel v koloně poslední, za Hekim a Tygříkem a jen tak lechtal plyn. Děkuji za poklonu ale - ono to víc nejelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.