Sraz majitelů vozů Škoda Yeti - Stránka 15 - Iglu u Yetiho - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Sraz majitelů vozů Škoda Yeti

strycek_BOB

Doporučené příspěvky

Dnes jsem se rozhodl, že auto na sraz nijak zvlášť čistit nebudu, neb očekávám jeho značné znečištění vlivem okolností, které nedokáži ovlivnit. Jen jsem z auta vyluxoval chlupy od psa a  vyhodil zadní sedačky,  abych uvolnil místo pro věci potřebné, což je především rezervní kolo ( nemám rezervu jako takovou).  Dále jsem do výbavy zařadil majáček na označení poškozeného / zahrabaného auta, lopatu na vyhrábání se z bahna, lahvičku letošní broskvové 51% na desinfekci ran a uklidnění duše, pivo na doplnění tekutin, klobouk proti podchlazení hlavy, kanystr paliva - to kdyby Tulák začal chlastat více jako já ( nevím jestli je v PV je nějaká benzínka, přeci jen to je konec světa). Dále mám lopatičku a smetáček na zametení stop, pokud něco nekalého provedu a vajíčka – jsou sice letitá, ale když bude hlad….

No, kdyby to s někým špatně dopadlo, tak vezmu asi i kytku na hrob.

Možná něco přidám, něco uberu, uvidím.

post-54880-0-13992700-1413477081_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som zase hnedáka poumýval - aspoň zvonka - aby bolo farbu a cez okná vidieť, ale dnes tu trochu popršalo, takže prídeme takí, akí budeme. Zajtra aj tak asi bude terénna vložka v Prostejove popolievaná - aspoň nebude prášiť. A neviem presne, kedy bude fotenie pred rozvinutou zástavou YETI praporu  - pred, či po teréne. :kol-28:

Takže "Yetíkom zdar!" Dúfam, že sa v sobotu uvidíme. :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Pro pořádek ještě jednou:

Sraz majitelů vozů Škoda Yeti v sobotu 18. 10. 2014

Program:

1. Příjezd 9:00-9:30 na parkoviště k prodejci PV-AUTO v Prostějově.

2. Pro zájemce provedena v servisu základní diagnostika se slevou za 199,- Kč.

Prohlídka vozidel autosalonu spojená s testovací jízdou dle výběru vozidla: Škoda Octavia III RS

Škoda Octavia III Scout

Škoda Rapid

Škoda Citigo   

3. Cca 12:00 přesun do restaurace Koliba.

12:00-13:30 oběd - jídlo dle vlastního výběru.

4. Cca 13:30-14:30 společný přesun a projížďka polními cestami spojená s focením.  

5. Společná jízda k obchodnímu domu Interspar a rozloučení.   

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři

Suchosl super, že dorazíš. :palec2:    Vadi, ano přijedu Supíkem. Je pěkně špinavý, jak na něj napršelo, takže zítra, doufám, stihnu myčku. Momentálně nestíhám a jsem jako vlaštovka, žeru a se.. v letu... :blink:  Supík má paket pro špatné cesty, takže je vyšší, než "normální" Sup, má zespodu kryt a "17" kola místo "18". K paketu pro špatné cesty nejsou "18". Ráno před srazem budu muset ještě stihnout evidenčku na STK Supíka mojí máti.  Artigasi, já Ti dám konec světa, až Ti bude špatně! kol1 A jestli nepřestaneš, tak Ti pročůrám nádrž! :smich: Kluci jedni, moc se na Vás těším!

Odkaz ke komentáři

V 16. 10. 2014 na 16:31, Artigas napsal:

Dnes jsem se rozhodl, že auto na sraz nijak zvlášť čistit nebudu, neb očekávám jeho značné znečištění vlivem okolností, které nedokáži ovlivnit. Jen jsem z auta vyluxoval chlupy od psa a  vyhodil zadní sedačky,  abych uvolnil místo pro věci potřebné, což je především rezervní kolo ( nemám rezervu jako takovou).  Dále jsem do výbavy zařadil majáček na označení poškozeného / zahrabaného auta, lopatu na vyhrábání se z bahna, lahvičku letošní broskvové 51% na desinfekci ran a uklidnění duše, pivo na doplnění tekutin, klobouk proti podchlazení hlavy, kanystr paliva - to kdyby Tulák začal chlastat více jako já ( nevím jestli je v PV je nějaká benzínka, přeci jen to je konec světa). Dále mám lopatičku a smetáček na zametení stop, pokud něco nekalého provedu a vajíčka – jsou sice letitá, ale když bude hlad….

No, kdyby to s někým špatně dopadlo, tak vezmu asi i kytku na hrob.

Možná něco přidám, něco uberu, uvidím.

Ta kytka je fajn. Naproti Pvčka Tě můžeme hodit za zeď. Tygr ví...

Lopatka i přes zapršení nebude potřeba, alespoň doufám nejen pro první projíždějící. Trasa prubnuta, jen počasí.

Editováno: , autor: KubinoPv
Odkaz ke komentáři

Vsetci co mate krvnu skupinu Yetipozitiv a ktori sa zucastnite stretnutia sneznych muzov - drzim palce, nech vsetko dopadne OK, nech zo ziadneho Yetiska nelietaju chlpy ani ine suciastky a to ani na zraze ani cestou ;).

Bohuzial to mam troska daleko a tak sa budem tesit aspon na fotky a ine materialy. Len ziadne z policajneho archivu prosim :D

Odkaz ke komentáři

V 17. 10. 2014 na 18:15, Zdenek61 napsal:

Tak zítra, už se těšíme. Dáme si do nosu, manželka upekla bábovku :kol-138:

Bábovka jéééé... Jedu podle navigace, kdybych se ztratil, nechte mi kousek.

Bezname - pokud kolonu povede sup, dostaneme pokutu za zdržování provozu. Matně si vzpomínám na cestu na chalupu k Hekimu, kdy jsem jel za Tygríkem se spotřebou 5.1...... Kdybych měl systém Stop-start, tak by mi motor během jízdy asi i vypínal.

A ještě jeden dodatek pro majitele červených triček - ne že je necháte doma.

Editováno: , autor: Artigas
Odkaz ke komentáři

Takže pánové, dnes to vypukne! Co se týká jízdy na Hekiho chalupu, Artigasovi nevěřím, byl by lepší než Mike. No i když.... Musel jsem jet méně dynamickou jízdou, abych Artigasova Tuláka neztratil ve zpětném zrcátku... červená tečka v dálce splývala s ostatními auty... a někteří učástníci provozu  brali čekání na to, až Artigas dojede, jako vybržďování.   :kol-138:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...