Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Předběžná má (tak trochu soukromá když už se k tomu pořád nikdo nemá) vize programu :

Pátek odpo - exkurze Kvasiny, s panem Čvrtečkou se domluvíme na variabilitě programu exkurze, zajímá nás přece jen z osobního i vlastnického hlediska výroba především Yetiho nebo ne ? do toho kouknem na kousek linky Superba a tak, no co už ...

Rád bych (pokud to časově vyjde) abychom provedli na parkovišti nějaké to společné foto (asi v okamžiku mezi oběma prohlídkami) vize uprostřed auto, nalevo majitel,vpravo spolujezdec, to celé do půlkruhu asi..) a pak se první skupina dřív, druha až pak, první jí tam bude držet místo, přesuneme do kempu na Rozkoši

Večer pátek - volná zábava, vemte sebou každý jeden pytel dřeva na oheň, buřty, maso na gil, vlastně vemte někdo nějaký gril a podobné záležitosti dle vlastní potřeby a tam proběhne všeobecná diskuze mezi jednotlivými výbavami, motorizacemi, barvami, zkušenostmi z provozu, řešením reklamací a poruch (vemte někdo kytaru prosím) nevím zatím jak to bude s dostupností občerstvení z kiosků tak buďme připraveni a to také na počasí, pokud má někdo pocit, že by potřeboval zarezervovat chatku nebo mobilehouse, tak je to na každém, já spím pod širákem nebo bude-li lejt jak z konve pak v autě, od toho ho taky mám ne ???

Sobota ráno - až se nám probudí ti největší spáči buď počkáme až nám vystřízliví v kempu, nebo bych to viděl na menší "spanilou jízdu" kamsi a tam třeba trocha terénu, pak společný oběd někde poblíž nějakého zámku nebo kdekoli a pak to záleží na každém z Vás ... nějaké návrhy ?

Editováno: , autor: WalkerT
Vloženo

1. den - exkurze a špekáčky v kempu

2. den - bylo by fajn vytipovat 1-2 zajímavé zastávky, pak případně nějaký společný pozdní oběd

Zatím návrhy jsou:

WalkerT: "...v okolí Rozkoše pak zámek v Novém Městě nad Metují, zámek Náchod, pevnost Josefov,..."

xalienx: barokní komplex Hospital Kuks

Ale ten 2. den můžeme vymyslet až přímo na místě u ohýnku -_-

Vloženo

Při mé smůle mi, chlapci, nezbává než popřát: Hezky si to užijte! Po oba zvolené termíny jsem beznadějně "zadaný". Doufám, že sraz není poslední, a že bude ještě šance ;)

Vloženo

Předběžná má (tak trochu soukromá když už se k tomu pořád nikdo nemá) vize programu :

Pátek odpo - exkurze Kvasiny, s panem Čvrtečkou se domluvíme na variabilitě programu exkurze, zajímá nás přece jen z osobního i vlastnického hlediska výroba především Yetiho nebo ne ? do toho kouknem na kousek linky Superba a tak, no co už ...

Rád bych (pokud to časově vyjde) abychom provedli na parkovišti nějaké to společné foto (asi v okamžiku mezi oběma prohlídkami) vize uprostřed auto, nalevo majitel,vpravo spolujezdec, to celé do půlkruhu asi..) a pak se první skupina dřív, druha až pak, první jí tam bude držet místo, přesuneme do kempu naRozkoši

Večer pátek - volná zábava, vemte sebou každý jeden pytel dřeva na oheň, buřty, maso na gil, vlastně vemte někdo nějaký gril a podobné záležitosti dle vlastní potřeby a tam proběhne všeobecná diskuze mezi jednotlivými výbavami, motorizacemi, barvami, zkušenostmi z provozu, řešením reklamací a poruch (vemte někdo kytaru prosím) nevím zatím jak to bude s dostupností občerstvení z kiosků tak buďme připraveni a to také na počasí, pokud má někdo pocit, že by potřeboval zarezervovat chatku nebo mobilehouse, tak je to na každém, já spím pod širákem nebo bude-li lejt jak z konve pak v autě, od toho ho taky mám ne ???

Sobota ráno - až se nám probudí ti největší spáči buď počkáme až nám vystřízliví v kempu, nebo bych to viděl na menší "spanilou jízdu" kamsi a tam třeba trocha terénu, pak společný oběd někde poblíž nějakého zámku nebo kdekoli a pak to záleží na každém z Vás ... nějaké návrhy ?

Vymyšleno výborně, máš můj obdiv za organizaci (bezesporu nevděčná práce), každý do Tebe nalije jednu štamprli v pátek večer :) .

Trochu bych opravil počty: Maty13 - 2 osoby. Děkuji.

Vloženo (editace)

Tak sleduju že asi budu nejmladší, :o pár dnů po mých 19 narozeninách

Mám návrh, která je ale jen o domluvě, co by řekli Boleslavácí a okolí, kdybychom se někde sešli a v ten den jeli spolu ?

Editováno: , autor: tetkauni
Vloženo

Sraz někde (třeba pro Tebe v Jičíně) a společnou cestu bych klidně bral, ale já bych tam asi měl být už na to první kolo Y1 od 17:00 když už sem to celé spískal, tak nevím, Ty jsi s Honzou Tichým přihlášený až na Y2, tak si nemyslím, že by se vám tam pak chtělo hodinu a půl čekat, nebo jo ???

Vloženo (editace)

Já jsem zvyklej čekat, nemám problém :) Ale podle toho jak chce Honza

Jo a budu sám, v tabulce je uvedeno že budu mít dvě osoby :)

Editováno: , autor: tetkauni
Vloženo (editace)

Stačí si trochu počíst v historii. Mrkni do tabulky, kterou sestavil WalkerT a podrobnosti, které jsou u každého přihlášeného účastníka tu napiš do vlákna.

Editováno: , autor: Jz73
Vloženo

waau...chlapi, tyden nejsu na foru a tady uz je secko zorganizovane...no je videt ze ste sikovni ogari :palec2: 6.5.2011 rad prijedu ale pac to mam z vas asi nejdal tak budu rad kdyz stihnu tu druhou skupinu Y2.....no a kdys sezenu nejaku marusku co by se mnu rada jela tak budem dva.... :kol-59: ale to este upresnim...a pro WalkerT ...velka poklona za organizaci :specool:

Vloženo (editace)

Zdravím ,

asik bych se rád zůčastnil , ale do 6.5.2011 nevím za již budu mít vůz .... :feve: .....snad příště lol ....pak dejte sem fotky :palec2:

Editováno: , autor: Michal B.
Vloženo

Nevím jak si přišel na to,že by se nemohl kdokoli další přihlásit ať je odkudkoli,přihlášení je naprosto volné,pouze do naplnění kapacity na návštěvu závodu v Kvasinách existuje omezení v počtu osob,tady pouze zafunguje systém náhradníků za ty,kteří odřeknou svou účast v maximálním počtu osob na exkurzi a jinak je samozřejmě sraz majitelů a příznivců vozů Yeti zcela otevřen všem příznivcům a fanouškům takže napiš co bys rád a rádi se s vámi setkáme,sraz není jen o té exkurzi ....

Vloženo

A co slovaci,vstup zakazany? ;)

No tedy chlape já koukám a klobouk smekám. V profilu máš město Košice. Jestli chceš opravdu přijet z takové dálky, tak jsi větší blázen do Yetiho jako já a v takovém případě je mou povinností, pokud to nepůjde jinak, ti nabídnout ti své místo na prohlídce výrobního závodu. Ne že bych o tu prohlídku nestál, ale než půjdu do důchodu, najdu jiný způsob, jak se tam podívat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...