LukášCBR Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Záleží, kde jezdíš, ale u nás ráno bylo dnes a včera -5C. Osobně ještě s výměnou na letní počkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Já nad tím taky přemýšlím, jenže rána jsou pod nulou a kdyby se něco přihodilo, tak by asi i v případě nezavinění mohly být problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Ja ešte tiež čakám. Ráno som mal aj na okne dokonca jemnú námrazu.Ešte k večeru a skoro ráno ked chodím je pod 5°C a to veľmi letnej pneumatike neprospieva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Já budu jezdit do konce března na zimních ať se děje co se děje těm meteorologům se stejně nedá věřit, kdoví co může být ještě. Loni taky sněžilo v dubnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Není to poněkud předčasné? I v Praze dnes ráno bylo -2°C a škrábal jsem auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 ešte je čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Tak kluci já příští týden přezouvám, jezdím převážně přes den a to po městě když už je těch +8, dnes je už dokonce +12 a to je na těch zimních opotřebení jak sfiňa. Po 15 vyměním i olej a filtry, s odstřikovačem ještě ale počkám do konce března, radši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Aj podľa mňa je na výmenu ešte skoro. Ráno je iba jemne nad bodom mrazu, a večer a v noci sa teplota zase blíži k nule. Počkám ešte pár týždňov, ešte môže mrznúť. Pred rokom snežilo ešte aj začiatkom apríla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Tak já jezdím když je už +8 a přes den je i +12, jinak přezuto za 320kč, přehození kol, vyvážení, dofouknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Já přezouvám zítra, přes den +12 až +15C, ráno a v noci nejezdím, jezdím jen po městě tak na co zimáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 jezdím i v noci, počkám do půlky měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 U nás cez den okolo 12-15 st. Rano okolo 4-6 st. Ja počkám ešte do 21.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.