Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Záleží, kde jezdíš, ale u nás ráno bylo dnes a včera -5C. Osobně ještě s výměnou na letní počkám.

Já nad tím taky přemýšlím, jenže rána jsou pod nulou a kdyby se něco přihodilo, tak by asi i v případě nezavinění mohly být problémy.

Ja ešte tiež čakám. Ráno som mal aj na okne dokonca jemnú námrazu.Ešte k večeru a skoro ráno ked chodím je pod 5°C a to veľmi letnej pneumatike neprospieva

Já budu jezdit do konce března na zimních ať se děje co se děje :D těm meteorologům se stejně nedá věřit, kdoví co může být ještě. Loni taky sněžilo v dubnu.

Není to poněkud předčasné? I v Praze dnes ráno bylo -2°C a škrábal jsem auto.

ešte je čas  :kol-34:

Tak kluci já příští týden přezouvám, jezdím převážně přes den a to po městě když už je těch +8, dnes je už dokonce +12 a to je na těch zimních opotřebení jak sfiňa. :(

Po 15 vyměním i olej a filtry,  s odstřikovačem ještě ale počkám do konce března, radši. :)

Aj podľa mňa je na výmenu ešte skoro. Ráno je iba jemne nad bodom mrazu, a večer a v noci sa teplota zase blíži k nule. Počkám ešte pár týždňov, ešte môže mrznúť. Pred rokom snežilo ešte aj začiatkom apríla.

Tak já jezdím když je už +8 a přes den je i +12, jinak přezuto za 320kč, přehození kol, vyvážení, dofouknutí. :)

Já přezouvám zítra, přes den +12 až +15C, ráno a v noci nejezdím, jezdím jen po městě tak na co zimáky :kol-47:

jezdím i v noci, počkám do půlky měsíce

U nás cez den okolo 12-15 st. Rano okolo 4-6 st. Ja počkám ešte do 21.3.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.