Únor 25, 201411 r Záleží, kde jezdíš, ale u nás ráno bylo dnes a včera -5C. Osobně ještě s výměnou na letní počkám.
Únor 25, 201411 r Já nad tím taky přemýšlím, jenže rána jsou pod nulou a kdyby se něco přihodilo, tak by asi i v případě nezavinění mohly být problémy.
Únor 25, 201411 r Ja ešte tiež čakám. Ráno som mal aj na okne dokonca jemnú námrazu.Ešte k večeru a skoro ráno ked chodím je pod 5°C a to veľmi letnej pneumatike neprospieva
Únor 25, 201411 r Já budu jezdit do konce března na zimních ať se děje co se děje těm meteorologům se stejně nedá věřit, kdoví co může být ještě. Loni taky sněžilo v dubnu.
Březen 1, 201411 r Tak kluci já příští týden přezouvám, jezdím převážně přes den a to po městě když už je těch +8, dnes je už dokonce +12 a to je na těch zimních opotřebení jak sfiňa. Po 15 vyměním i olej a filtry, s odstřikovačem ještě ale počkám do konce března, radši.
Březen 1, 201411 r Aj podľa mňa je na výmenu ešte skoro. Ráno je iba jemne nad bodom mrazu, a večer a v noci sa teplota zase blíži k nule. Počkám ešte pár týždňov, ešte môže mrznúť. Pred rokom snežilo ešte aj začiatkom apríla.
Březen 6, 201411 r Tak já jezdím když je už +8 a přes den je i +12, jinak přezuto za 320kč, přehození kol, vyvážení, dofouknutí.
Březen 6, 201411 r Já přezouvám zítra, přes den +12 až +15C, ráno a v noci nejezdím, jezdím jen po městě tak na co zimáky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.