Přejít na obsah

kulovy cap


JURAJ1982

Doporučené příspěvky

pokud mě paměť neklame, tak u Feldy (u Fanouše by to mělo být stejné) musíš demontovat šroub u kulového čepu, tzn. matku vyšroubovat ven a šroub vytáhnout, pak by nápravnice měla jít vyklopit směrem dolů. Pak už jen sundat manžety na homokyneťáku u převodovky a tahem celou poloosu vytáhneš ven z převodovky. Pak už jen dávat pozor, aby nespadly z homokyneťáku kroužky a nerozsypaly se ti ty jehličky. Je dobré po povytáhnutí kloubu tyto kroužky zafixovat papírovou lepicí páskou na kloubu.

Editováno: , autor: Malta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik za odpoved lenze ja nemozem stiahnut ten cap dolu matka je odsrubovana cap je bez poistky ma samoistiacu matku ta je dolu len to nechce vyskocit stahovak nemam k dispoziciji ze vraj sa to da vyrazit lenze mne sa to nedari cap je zapeceny skusal som pod neho dat hever a tak buchat po cape z oboch stran kladivom a nic ani sa nepohol neviete nejaky trik.

Editováno: , autor: Malta
citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zajtra rano to skusim a uvidime a este som sa chcel spitat na tu poloos da sa len vytiahnut myslim vnutorny klb dam dolu manzetu a staci ak to vytiahnem od prevodovky ci to musim cele vypacit presnejsie ci nestaci vybrat len poloos s tym trojhranom na konciak sa da.

Editováno: , autor: JURAJ1982
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim takze uz som to dal dolu slo to len stahovakom ktori som si pozical mam to uz komplet rozobrate akurat ked som odpajal tahlo tachometra tak mi ten kolik z umelim kolieskom spadol dnu do prevodovky chcem sa spytat ci to bude vadit alebo to musim vybrat nakolko prevodovku nechcem rozoberat a este budem davat novy veniec ako sa to dava viete nejaky trik pocul som ze sa to dava fohriat do ruri.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...