Publikováno Červen 27, 200619 r Zdravím, včera jsem při jízdě zjistil vibrace ve volantu,divné zvuky vycházející od předního levého kola.Myslel jsem si ,že to má na svědomí utržená destička na brzdách,dnes jsem to podrobil rozboru a zjistil jsem že destičky jsou zdravé. Dcera se k tomu vyjádřila,že se to chová jako když mám v kole hopíka.Když ,přidržím brzdu,hluk ustane - pravděpodobně jak jde kloub do záběru.Při zvednutém autě a protáčením kolem ,jakoby ty zuby přeskakovaly. Nemátě někdo s touto závadou zkušenost ?
Červen 27, 200619 r Taky jsem měl vybrace do volantu a při pomalém zatáčení mi vrzalo u kola, jako kdyby byl v čudu tlumič. Jenže po sundání kola jsem zjistil, že to není tlumič, ale guma stabilizátoru. Vyměnil jsem je na obou stranách a je po vybracích. Jenže to nebude asi ta samá závada, jako máš ty. U tebe to vypadá na vyčochtanej kulovej čep.
Březen 7, 201312 r Poradí někdo prosím jak se projevuje špatný VNITŘNÍ homokinetický kloub? Něco mi v autě pořád mlátí, když uberu nebo přidám. Už mám skoro vše vyměněné (silentbloky motoru a nápravy, čepy, tlumiče + uložení, PP ložisko, vnější homokinetické klouby mají najeto 43tkm) Už nevím co dál..... :-( Upraveno Březen 7, 201312 r od Robik5
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.