Dar3cek Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Ahoj,nejdřív se omlouvám jestli sem napsal do blbé sekce...ale nemůžu najít žádný téma a nic podobného nikde jinde Mám vůli v řadící páce... a to v poloze neutrálu cca 1 centimetr na obě strany .... Jsem na tyhle detajli děsnej puntičkář a fakt mě to štve... Když sem se ptal svého mechanika tak na mě čuměl jak na debila že se stim ještě nikdy nesetkal... kde je problém?? někde vté kulise?? nebo nejáké silikonové pouzdro někde v táhlu? ani nevím jak je to řešený takže si to nedovedu ani představit,řešil jste někdo tenhle problém? hodí se mi každá rada a pomoc,popřípadě finanční náročnost opravy ... díky moc Mám F1 RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plummy Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 nevím zda jsem tvůj "problém" správně pochopil , ale myslím, že to je naprosto normální. Když máš vyřazeno, což je vlastně uprostřed, tak tam je dráha(vůle do stran) pro řazení kvaltů , jak jinak by jsi chtěl řadit například 1čku popř. 5tku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 22. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Čau .. nepochopil nejsem kreten a vim ze radicka jde do starny kvuli razeni ale v neutralove poloze kdyz ji davam do leva (jednicka,dvojka) a nebo do prava (petka,šestka) tak ma mít jistej odpor... odpor nejáké pružiny.. a mě se tam kvrdlá jakoby tam žádná nebyla... když bych vyřadil a jel slalom... hází tam sebou do stran jak splašená a přitom má držet!! chápem se? prostě někde vůle a potřebuju vědět kde bejvá nejčastěji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plummy Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Tak teď už to dává smysl když dám páku doprava nebo doleva, tak je cítit tah zpět na střed, ale to je asi tak vše co ti k tomu mohu napsat... Nejspíš se tam o to stará nějaká ta pružina a jestli ti to tam lítá jak pé*o v gatích, tak je něco špatně rozebrat>zkontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 24. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Tak to si mi nepomohl nekdo jinej? prece nekdo musi vedet cim by to mohlo byt a co mam rozebrat nehodlam rozebirat pulku auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vito033 Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Když sundáš manžetu řadící páky tak tam uvidíš celý mechanizmus a je tam pružina, která by měla mit ten odpor jak říkáš. Zkus se na ni podívat třeba je unavená.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 12. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Ta pruzina je dobra :-) vul je vtom silikonovem pozdru ale nemam ted penize to resit a shanet dil..urcite to nebude za par stovek :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.