Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Lidi můžou být beze všeho, bez auta taky,jízda na kole je zdravá. Když to budeme brát doslova.

EDIT:

Necituj předchozí příspěvky

Editováno: , autor: Luďa
Vloženo

Ahoj hoši,

Chrudimáku, píšeš že u Oktávky jsi měl taky tuhle vzpěru, měla tedy stejné spodní uložení jako tahle nová na Yetiho ? Pokud ano, pak jsou mé obavy z toho, že to ten jeden šroub uložený mimo osu tlaku na spodní uložení dlouho nevydrží a časem se to pootočí zřejmě liché, mě se líbí víc to uložení nabízené na www.superskoda.com, tam to drží za tři šrouby a i když má delší chod a jiný úhel uložení, tak mi to připadá jistější než za jeden šroub. Ale třeba v tom hledám zbytečně komplikace.

PS: ten písek okolo je ještě z Moravské Sahary ??? :)

post-58894-0-05155400-1358442961_thumb.j

Vloženo (editace)

obě vzpěry jsou od Milotecu, blíže jsem to neokukoval, v Octávce to chodí bez problémů už asi 2 roky To není písek,ale stará tráva v březnu 2011,kdy jsem auto kupoval

EDIT:

Editováno: , autor: Luďa
Vloženo

Mě by spíš zajímala zkušenost se špiněním zadního okna za mokra u někoho, kdo má namontěno tohle zadní křídlo, možná to trošku utrhne vzduch od zadního okna a nebude se pak za autem tak točit vodní tříšť a nešpiní se tolik zadní okno.Jedno jsem viděl tady na parkovišti na bílém Yetim, chvilku jsem okolo auta bloumal, ale majitel zrovna nešel abych se ho zeptal ...

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Ja som si na svojho hnedáka, aby bol aspoň trošku odlišný, dal:

- nerez krytky na kľučky -  http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/skoda-yeti---nerez-chrom-kryty-klik-omsa-line-10996

- chrom rámčeky na denné svetlá -  http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-yeti/exterierove-doplnky/skoda-yeti-nerez-chrom-ramecky-svetel-omtec-id:2484.eshop

- a taká tenkú nerez lištu nad ŠPZ http://www.sportovniautodoplnky.cz/lista-nad-zadni-spz-nerez-skoda-fabia-combi-sedan-roomster-yeti/

Teoreticky je kolom dokola trochu lesklého materiálu. Rozmýšľal som aj na tom leme zadných svetiel, ale nakoniec som od nich upustil. Sú to všetko lepené tými obojstrannými páskami a zatiaľ ešte to drží :kol-47: 

Vloženo

Mě by spíš zajímala zkušenost se špiněním zadního okna za mokra u někoho, kdo má namontěno tohle zadní křídlo, možná to trošku utrhne vzduch od zadního okna a nebude se pak za autem tak točit vodní tříšť a nešpiní se tolik zadní okno.Jedno jsem viděl tady na parkovišti na bílém Yetim, chvilku jsem okolo auta bloumal, ale majitel zrovna nešel abych se ho zeptal ...

Má s tým krídlom už niekto praktickú skúsenosť? Podeľte sa.

Hadak11: maska vyzerá celkom zaujímavo, no chcelo by to ešte priamejší pohľad zpredu. Na tých zadných svetlách mi to moc nesedí (môj názor ;) ).

Vloženo

Vďaka, Vadi! :) No, to je pekná piplačka nasadzovať to. :) :) Ale tomu, kto si potrpí na lesklé ozdoby (nemyslím to ironicky ;) ) výsledok určite stojí za to.

A čo to krídlo nad piatymi dverami? Nikto ho ešte nemá?

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

...ako to tam napasuješ? No pekne, pomaly, :kol-31:  rad za radom  ... a potom nám daj fotku. :kol-47: Mimochodom malo by to byť samolepiace.

.

Editováno: , autor: vadi58
Vloženo (editace)

To je zaujímavé, lebo na moje auto krytky na kľučky, lem na denné svetlá i ozdobna lišta nad ŠPZ mali obojstranné lepiace pásky.

Editováno: , autor: vadi58
Vloženo

tak je to na pikaču....lišty na zadních světlech moc dobře nesedí a po včerejším nalepení se dnes v tom teple odlepily....takže očistit od zbytku lepící pásky koupit tekutý hřebíky v OBI a znovu nalepit...je to šmejd... nekupujte to

Vloženo

http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-yeti/exterierove-doplnky/skoda-yeti-nerez-chrom-listy-zadnich-svetel-ki-r-id:5174.eshop

tohle to = hrany ostrý, že by si se o to pořezal, na jedné straně krátký o 2 mmm, lepící páska moc vysoká, takže to odstává - v myčce by to asi nepřežilo, bez českého návodu na použití,

zkusim to tam napasovat a pak vyfotit...

to věci z Milotecu jsou jiný kafe...ty padly na auto jak odlitý...

Vloženo (editace)

je vidět, jak to nesedí na jedný straně přiložíš a na druhý to je to 2 cm níž, špatně naohýbané, takže to začneš pomalu ručně ohýbat a ladit - moc to nejde je to do úhlu a tak to šlo srovnat jen trochu.

pak sem koupil MAMUTA v OBI a natvrdo to tam napasoval, zatím to drží....

teď jdu skusit tím mamutem nalepit tu přední mřížku...

a docela jim přicházím na chuť jsou pěkný, až na tu piplačku...

post-69358-0-50112200-1371532242_thumb.j

post-69358-0-70332800-1371532259_thumb.j

post-69358-0-71077000-1371532268_thumb.j

Editováno: , autor: hadak11

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...