Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
byl to od oka nějakej cucák takže bych to typnul i na nějakyho echt plyšáka v kabině

to vyzrálej muž za volantem se pozná přeci podle toho, že ze zpětnýho zrcátka visí za šňůrku kus paprikáše a v držáku na nápoje je nacpaná tlačenka...to je pak teprve chlap :palec2: no jo no, tak alespoň že ta baba byla k světu a dělá kolemjdoucím větší radost než to auto :D

Vloženo (editace)

tak to mi ještě trochu chybí ale musím se prásknout taky mi v autě jeden visý(někdy dva.. :smich::smich::smich: .)

...pozn.na zpětnym už brejle ani méda není pouze pelikan(aneb něco jako co je podobny racíčkovi)

post-2444-1248982997_thumb.jpg

Editováno: , autor: raca
Vloženo

prej cucák s plyšákem :D ráco ráco, pěkně ti ten pták visí :smich: to já fakt v autě žádnýho plyšáka nemám...jedinej kýč je polštářek s obrázkem buldočka - ale to je praktická věcička :palec2:

Vloženo

ze všeho nejhorší na tom je, že vyhodíš prachů jak cyp (páč milotec je drahý jak cyp.... vím o čem mluvím, mám rámečky okolo budíků), myslíš si že jsi frajer (máš přece tunning dooplňky) a ve skutečnosti zmršíš auto k nepoznání :smich: tomu říkám: no nekup to

Vloženo
jj hned sem očumoval pro inspiraci :-)))))....jinak babu sem viděl z dálky a celkem šla,povozil bych ji v jiny káře:-)))))))no byl to od oka nějakej cucák takže bych to typnul i na nějakyho echt plyšáka v kabině

Ráco,

co máš proti plyšákům v autě? :aggressive:

Já jich tam mám aspoň 6 a v náklaďák byl jak hračkárna-bylo plný čelní sklo a metrovej medvěd mi dělal spolujezdce.

kromě toho slona todle se mnou jezdilo :)

to vyzrálej muž za volantem se pozná přeci podle toho, že ze zpětnýho zrcátka visí za šňůrku kus paprikáše a v držáku na nápoje je nacpaná tlačenka..

tlačenka v tomdle vedru asi nebude ono. :smich:

post-5139-1249131304_thumb.jpg

post-5139-1249131328_thumb.jpg

Vloženo

no tak to je jina...asi zkusim máti jestli má po mě ještě schovanyho metrovyho medvěda a vrazim ho na sedadlo spolujezdce :-))))....jen nevim co tomu řekne moje draha polovička...když ji odkážu na babkovsky místo dozadu... :-)))))

Vloženo

U nás v práci je poměrně malý vězd do areálu, nejedno auto tam spadne občas do škarpy, ale tomuhle fabiatikovi se docela zadařilo, nakonec měl štěstí a podařilo se mu to vycouvat po těch trubkách. lol. Jinak auto mělo kopmletně rozlámané plasty vepředu pod motorem, podběh a sedřený přední nárazník.

post-71-1249550892_thumb.jpg

Vloženo

Nechcu bejt škodolibej, ale nevypadá to tak, že by se tam fabča neměla vejít. bejt to náklaďák tak neřeknu, ale kdyby si trošku nadjel tak to tam musí dát.

Vloženo

Woody, chodí, ty držko drzá lol

Barva je super :p jen majitel by potřeboval zajít na návštěvu do nějaké poradny :) Kolikrát když to vidím, tak mám chuť jim ty kraviny strhat a hodit do popelnice :)

Vloženo

Pěkný tuzing :-D, kdyby si raději másto piplačky s takovýma cipovina nechal to auto snížit, vypadá to jako strašná koza :-D. Nebylo by špatné udělat hlasování o nejhorší tuzing Fabie :-). Teď by byl ve vedení borec s madlem od šuplíku na 5tých dveřích :palec2:

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Kubox zdar,

tak to jsi právě "potopil" nějakých známýho,ne :D ?Si u něj byl na návštěvě,tě pohostí a ty pak hodíš tu jeho "krásku" na net jako odstrašující případ......Teda hrůza je to fakty nehorázná ;) .

Tom

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...