kibi Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 byl to od oka nějakej cucák takže bych to typnul i na nějakyho echt plyšáka v kabině to vyzrálej muž za volantem se pozná přeci podle toho, že ze zpětnýho zrcátka visí za šňůrku kus paprikáše a v držáku na nápoje je nacpaná tlačenka...to je pak teprve chlap no jo no, tak alespoň že ta baba byla k světu a dělá kolemjdoucím větší radost než to auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 (editace) tak to mi ještě trochu chybí ale musím se prásknout taky mi v autě jeden visý(někdy dva.. .) ...pozn.na zpětnym už brejle ani méda není pouze pelikan(aneb něco jako co je podobny racíčkovi) Editováno: 30. Červenec 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 prej cucák s plyšákem ráco ráco, pěkně ti ten pták visí to já fakt v autě žádnýho plyšáka nemám...jedinej kýč je polštářek s obrázkem buldočka - ale to je praktická věcička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 no já mam jen toho pelikana alias racíčka a toho se prostě nevzdam :-))))....jedině kdybych sehnal opravdovyho racíčka tak by šel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 ze všeho nejhorší na tom je, že vyhodíš prachů jak cyp (páč milotec je drahý jak cyp.... vím o čem mluvím, mám rámečky okolo budíků), myslíš si že jsi frajer (máš přece tunning dooplňky) a ve skutečnosti zmršíš auto k nepoznání tomu říkám: no nekup to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 jj hned sem očumoval pro inspiraci :-)))))....jinak babu sem viděl z dálky a celkem šla,povozil bych ji v jiny káře:-)))))))no byl to od oka nějakej cucák takže bych to typnul i na nějakyho echt plyšáka v kabině Ráco, co máš proti plyšákům v autě? Já jich tam mám aspoň 6 a v náklaďák byl jak hračkárna-bylo plný čelní sklo a metrovej medvěd mi dělal spolujezdce. kromě toho slona todle se mnou jezdilo to vyzrálej muž za volantem se pozná přeci podle toho, že ze zpětnýho zrcátka visí za šňůrku kus paprikáše a v držáku na nápoje je nacpaná tlačenka.. tlačenka v tomdle vedru asi nebude ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 to bys asi nechtěl Ludku slyšet.... .... neee jásny at si každej dá co chce i třeba tu zminovanou tlačenku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Ale na plyšákovy se krásně spalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 no tak to je jina...asi zkusim máti jestli má po mě ještě schovanyho metrovyho medvěda a vrazim ho na sedadlo spolujezdce :-))))....jen nevim co tomu řekne moje draha polovička...když ji odkážu na babkovsky místo dozadu... :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Že myslíš na její bezpečnost. Sedadlo zpolujezce = sedadlo smrti. V pravo vzadu je nejbezpečnější místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 U nás v práci je poměrně malý vězd do areálu, nejedno auto tam spadne občas do škarpy, ale tomuhle fabiatikovi se docela zadařilo, nakonec měl štěstí a podařilo se mu to vycouvat po těch trubkách. . Jinak auto mělo kopmletně rozlámané plasty vepředu pod motorem, podběh a sedřený přední nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Nechcu bejt škodolibej, ale nevypadá to tak, že by se tam fabča neměla vejít. bejt to náklaďák tak neřeknu, ale kdyby si trošku nadjel tak to tam musí dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 tady zase nějaký mrdičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 jak si někdo může dát toto na auto, nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 taky něco přidáám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 tak tomu se říká hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 No jo, už ta barva sama o sobě je hnusná /doufám, že tu nechdí tangi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 bomba,takle jsem chtěl udělat fabču.....ale pak jsem ji radši prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Woody, chodí, ty držko drzá Barva je super jen majitel by potřeboval zajít na návštěvu do nějaké poradny Kolikrát když to vidím, tak mám chuť jim ty kraviny strhat a hodit do popelnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Pěkný tuzing :-D, kdyby si raději másto piplačky s takovýma cipovina nechal to auto snížit, vypadá to jako strašná koza :-D. Nebylo by špatné udělat hlasování o nejhorší tuzing Fabie :-). Teď by byl ve vedení borec s madlem od šuplíku na 5tých dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 A máme tu new úlovok. Strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Kubox zdar, tak to jsi právě "potopil" nějakých známýho,ne ?Si u něj byl na návštěvě,tě pohostí a ty pak hodíš tu jeho "krásku" na net jako odstrašující případ......Teda hrůza je to fakty nehorázná . Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 tak jako ty plameny hustýýýýý :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 ajajaj, to je masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) kdo co tady říkal něco o těch plyšákách?... http://www.krta.webz.cz/snimek.jpg ten velkej mi pak bude dělat navigatora...zatim tam mam malyho Editováno: 30. Září 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.