Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, jsem tu nový, tak se nezlobte, jestli zakládám téma, které tu už někde je řešeno.

Konečně jsem nahodil letní kola (17") a jak se tak na to dívám, tak se mi zdá, že jsou stále dost velké fugy nad pneu. Jako by to mělo zvýšený podvozek. Pneu mám správného rozměru (225/45/17). Je to normální stav nebo je tam paket na špatné cesty? Poznám to?

PS: Auto je koupeno mírně ojeté.

Vloženo

Bez obrázku se špatně odhaduje, co jsou "dost velké fugy nad pneu". V servisce máš kódy výbavy, podle toho poznáš, jestli máš podvozek standardní, sportovní, nebo packet pro špatné cesty. Ty kódy tu někde jsou popsané, z hlavy je nevím. BTW "fugy nad pneu" by měly být +/- stejné na všech předepsaných kolech...

Vloženo

Tak jsem ty kódy hodil do toho programu na kódy. Vypadlo mi, že tam je standardní podvozek. Fugy jsou stejné vpředu i vzadu. A na můj vkus dost velké. Budu to muset pořešit. :palec2: Buď dám sportovní pružiny nebo komplet sportovní podvozek od Škody.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Dobrý večer,hledal jsem tu něco o mém problému ale nic jsem tu takového nenašel a tak se nezlobte pokud jsem to přehlédl a budu se opakovat. Koupil jsem si 4 roky starou octavii ll, má najeto 158 000 km. Chtěl jsem se Vás optat a poprosit o váš názor.... když jedu a chytnu někde nějaké nerovnosti, mám pocit že mě začne plavat zadní náprava. Více to dělá v mírných zatáčkách a při větší rychlosti. Nevíte co by to mohlo být? Je to nepříjemný pocit. Kola jsem kontroloval, žádná vůle tam není cítit. Tlak v pneu je také jak má být.

Předem děkuji.

Vloženo

Tak jsem ty kódy hodil do toho programu na kódy. Vypadlo mi, že tam je standardní podvozek. Fugy jsou stejné vpředu i vzadu. A na můj vkus dost velké. Budu to muset pořešit. :palec2: Buď dám sportovní pružiny nebo komplet sportovní podvozek od Škody.

můžeš tam dát pružiny z RSa abuteš to mít dole,nemusíš dávat sportovní podvozek...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...