Publikováno Březen 24, 201114 r Zdravím, jsem tu nový, tak se nezlobte, jestli zakládám téma, které tu už někde je řešeno. Konečně jsem nahodil letní kola (17") a jak se tak na to dívám, tak se mi zdá, že jsou stále dost velké fugy nad pneu. Jako by to mělo zvýšený podvozek. Pneu mám správného rozměru (225/45/17). Je to normální stav nebo je tam paket na špatné cesty? Poznám to? PS: Auto je koupeno mírně ojeté.
Březen 24, 201114 r Bez obrázku se špatně odhaduje, co jsou "dost velké fugy nad pneu". V servisce máš kódy výbavy, podle toho poznáš, jestli máš podvozek standardní, sportovní, nebo packet pro špatné cesty. Ty kódy tu někde jsou popsané, z hlavy je nevím. BTW "fugy nad pneu" by měly být +/- stejné na všech předepsaných kolech...
Březen 29, 201114 r Autor Tak jsem ty kódy hodil do toho programu na kódy. Vypadlo mi, že tam je standardní podvozek. Fugy jsou stejné vpředu i vzadu. A na můj vkus dost velké. Budu to muset pořešit. Buď dám sportovní pružiny nebo komplet sportovní podvozek od Škody.
Duben 10, 201114 r Dobrý večer,hledal jsem tu něco o mém problému ale nic jsem tu takového nenašel a tak se nezlobte pokud jsem to přehlédl a budu se opakovat. Koupil jsem si 4 roky starou octavii ll, má najeto 158 000 km. Chtěl jsem se Vás optat a poprosit o váš názor.... když jedu a chytnu někde nějaké nerovnosti, mám pocit že mě začne plavat zadní náprava. Více to dělá v mírných zatáčkách a při větší rychlosti. Nevíte co by to mohlo být? Je to nepříjemný pocit. Kola jsem kontroloval, žádná vůle tam není cítit. Tlak v pneu je také jak má být. Předem děkuji.
Duben 11, 201114 r Pokud nechceš velké mezery mezi kolem a lemem blatníku, tak musíš dát jiné pružiny. Sice se to trošku přitvrdí, ale budeš mít cca o 3cm menší fugy.
Duben 13, 201114 r Tak jsem ty kódy hodil do toho programu na kódy. Vypadlo mi, že tam je standardní podvozek. Fugy jsou stejné vpředu i vzadu. A na můj vkus dost velké. Budu to muset pořešit. Buď dám sportovní pružiny nebo komplet sportovní podvozek od Škody. můžeš tam dát pružiny z RSa abuteš to mít dole,nemusíš dávat sportovní podvozek...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.