Publikováno Září 17, 200816 r Potřebuji pár info kdo to již máte přidělané...... Na co dát pozor,jak přidělat...prostě rady,postřehy,fota atd. Díkec
Září 18, 200816 r Neodpovídej ve vlastním tématu, když jsi teprve založil a počkej až ti někdo odpoví
Září 22, 200816 r Autor Od soboty přidělané nebylo to nic složitýho jen o trošku zaříznout a přidělat a konce dotvarovat.
Únor 26, 200916 r Zajdeš do Seat prodejny,objednáš a druhý den jej pro tebe mají nachystaný Ahá...a máš prosím nějaké číslo toho "výrobku"...co když nebudou vědět co se skrývá pod pojmem" lízátko ze seatu cupra"...já hlavně ani nevím, že nějaký seat cupra je =) Jinak prosím jaká je cena?
Únor 26, 200916 r chce to jen hledat, hledat a hledat... cena je kolem 700 Kč.. já jsem se snažil hledat co nejlépe...ale nikde jsem nenašel žádné číselné označení toho lízátka...když mi ho sem někdo napíše, budu mu moc vděčný =)
Únor 26, 200916 r večer ti to sem písnu jak dorazím domů a ta cena ji míň jak 700,- ok..díky..budu se těšit=)
Únor 26, 200916 r Mel jsem ho za cenofku 475,- Kc úplně jsem to nepochopil...to bylo myšleno, že si za něj zaplatil 475 kč? Nebo, že si ho za tolik prodával?
Únor 28, 200916 r že ho za tolik koupil krozo: neboj bude ... Upraveno Únor 28, 200916 r od pentadius
Březen 5, 200916 r Zdravím, tak před chvílí mi volali, že už mi přišlo na autosalon to lízátko a bude to stát 886 kč, tak buď se nějak razantně zdražilo, nebo tam mají docela slušnou, skoro 50% marži...nevím, co mám dělat, jestli mám něco říct...
Březen 5, 200916 r Autor Zavolej třeba do tří prodejen Seat a zjisti i tam ceny,pokud ti řeknou cenu tu samou tak asi opravdu došlo ke zdražení ,ale pokud ta cena bude vyšší tak si myslím že se to pořád dá unést.
Březen 5, 200916 r Tak jsem volal do Auto Koutek a do Cars Bad a ceny byly 559 kč a 659 kč s DPH...a po mě chtějí 886 kč...to sou dobrý zloději...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.