mikl Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ja si myslim, ze v obci je to 80km/h, ale pan ucitel AUTOschool rika 90km/h, tak jak to tedy je? Jasně,že 80km/h.Pan učitel se asi spletl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ja si myslim, ze v obci je to 80km/h, ale pan ucitel AUTOschool rika 90km/h, tak jak to tedy je? Jasně,že 80km/h.Pan učitel se asi spletl. Už jsem ho sprcal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ja si myslim, ze v obci je to 80km/h, ale pan ucitel AUTOschool rika 90km/h, tak jak to tedy je? Jasně,že 80km/h.Pan učitel se asi spletl. Už jsem ho sprcal jou, to jste rostacili coz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Vy jste měkkejši, já vůbec na znamení nezastavuju. Jen zpomalím, ukážu mu , šlápnu na plyn a jsem v p*deli. nikdy se mi nestalo, že by mě někdo honil nebo obesílal. tak to budeš peknej tvrďák... Hlavně, že tomu co jsi napsal, sám věříš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 clovece a kde byli zasity? sis nevsim tech tabuli jak krava s inforadarem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Marta Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 clovece a kde byli zasity? U toho Hlaváku jsem je taky nenašel, bych řek, že to fachá jako parkovací senzor, když je poprvý ucejtí, tak pípne, pak zrychluje, ale od tý Průmyslovky to je dálka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 k nasrání hned po ránu http://bleskove.centrum.cz/udalosti/clanek.phtml?id=24443 _p__ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 k nasrání hned po ránu http://bleskove.centrum.cz/udalosti/clanek.phtml?id=24443 _p__ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 no a novinari neprekrocili rychlost bo co? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 jen pro info - nove radary v Prag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 o vikendu vysla lepsi mapka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 k nasrání hned po ránu http://bleskove.centrum.cz/udalosti/clanek.phtml?id=24443 _p__ ČR - NO COMMENT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 chlapi, s chutí bych je šel zmrdy jedny defenestrovat. Kurňa, jdeme? Pojďme zorganizovat akci a všechnu tu pakáž vykopat. No jo, vždyť jsme v ČR, kde jsou samí posránci co raději budou nadávat v hospodě. Jsem snad u nás nezapsal, že by někdo nějak projevoval nespokojenost drsněji jako třeba ve Francii. A ti zmrdi se nám tlemí do xychtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Jak tak tady čtu kde jsou radary a tak... radši jsem někdo hodtě jízdní řády to bude asi potřeba více když nikdo z nás nebude mít řidičáky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Jak tak tady čtu kde jsou radary a tak... radši jsem někdo hodtě jízdní řády to bude asi potřeba více když nikdo z nás nebude mít řidičáky... http://www.jizdni-rady.com/jizdni-rady/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 jasně namísto témat "jak na radary", řešme raději "jak na revizory" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 jasně namísto témat "jak na radary", řešme raději "jak na revizory" a budeme si sem davat jejich fotky, at je pozname....neprijdou si na nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 jasně namísto témat "jak na radary", řešme raději "jak na revizory" A založíme Karosa klub... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 chlapi, s chutí bych je šel zmrdy jedny defenestrovat. Kurňa, jdeme? Pojďme zorganizovat akci a všechnu tu pakáž vykopat. No jo, vždyť jsme v ČR, kde jsou samí posránci co raději budou nadávat v hospodě. Jsem snad u nás nezapsal, že by někdo nějak projevoval nespokojenost drsněji jako třeba ve Francii. A ti zmrdi se nám tlemí do xychtu. OK, kdy, kde a v kolik dáme spicha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 k nasrání hned po ránu http://bleskove.centrum.cz/udalosti/clanek.phtml?id=24443 _p__ Na chvíli mě omluvte, jdu zvracet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 jasně namísto témat "jak na radary", řešme raději "jak na revizory" A založíme Karosa klub... jj a nebo "Bicycle Club" nebo "On Foot Club" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 tak kdo prisel ted o nejaky body? lidi ja se mam na me body neplatej,ja chodim pesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Vcera jsem vezl vecer znamou z letiste, seru se nasranej po jizni spojce k letisti 90tacho, minimalni provoz a v zrcatku vidim xenony, a uz me predjizdi tak ve 140 stribrne BMW5 a pak jeste dva medvedi C-klasse, v tom samem useku jsem potkal rozpadajici se policejni Feldu, kterea se za nima ani nesnazila jet, byl jsem nasranej jeste vice. Pri ceste z letiste u barandaku vidim v protisemru rozekany BMW3 slabe prselo asi dostal smyk, jeste ze to nebylo ve dne to by byl kolaps. Obycejnym prazakum fakt nezavidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 k nasrání hned po ránu http://bleskove.centrum.cz/udalosti/clanek.phtml?id=24443 _p__ To se dalo cekat, nic se nezmenilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.