vepo4 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 ahoj,mam fabiu 1,2 47kw r.v.2006, Ma niekto skusenosti s centr.zam. RJ CZ KEY,namontovali mi ho v servisu,funguje dobre,ale nevidava to nijaky zvuk ani neblikaju smerovky ani parkovacky, da sa to nejako napojit? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 toto jde dle mě nastavit na VAGu,ne? mrkni do VISu, tam by o tom neoc mohlo byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 (editace) toto jde dle mě nastavit na VAGu,ne? mrkni do VISu, tam by o tom neoc mohlo byt EDIT: omlouvám se za duplicitní příspěvek. ASi jsem zmáčkl 2x uložit Editováno: 10. Duben 2011, autor: Ondraasek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vepo4 Vloženo 12. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Dakujem za radu,funguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 to by mně teda zajímalo!!! na vagu nic nenastavíš na RJ CZ KEY!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vepo4 Vloženo 13. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 ja neviem,dal som auto znamemu a ono to funguje,ze vraj stym progr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 na vagu ai nic protože to není origo je to dodělávka nemá to nic společného z výbavou vozu takže se dotoho vagem ani nedostaneš. bud ti známy lže nebo ty nemáš tento typ centrálního zamykání a máš origo z výroby v zámcích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.