wlkus Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Zdravim vsechny, mam takovy problem, vsechny dvere na aute krome tech zpolujezdcovych jdou lehce otevrit / zavrit, ale ty u spolujezdce jdou jakoby tak ztuha, je treba pouzit vetsi silu, nevite co s tim? Mel jsem predtim Toledo M1 (rv 01) kde mi to po 6ti letech udelalo taky, auto nebylo bourane, proste u toho spolujezdce ty dvere samy od sebe zacaly jit ztuha :-( Nevite nekdo co s tim? Je tam nejake lozisko? Nebo nejaky mechanismus? Nebo cim a kde to zkusit namazat? Predem diky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Jako kdy? jdou ztěžka. Při otevírání, jakoby držel zámek a pak už to OK? Nebo během celého otevírání? Dveře jsou uložené v pantech, ty je třeba občas namazat. Důležité je mazat ten omezovač. Něco o mazání je tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 18. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 (editace) Diky za rychlost, jdou ztuha vzdy, zamek je ok, proste ten proces otevreni zavereni jak pises na tom omezovaci jakoby to slo ztuha (jedno jestli je teplo / zima). Kouknu na ten link, diky! Editováno: 18. Duben 2011, autor: wlkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bomberman Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 (editace) Mal som ten isty problem, dvere spolujazdca isli tazsie, ale domnieval som sa, ze je to tym, ze sa omnoho menej pouzivaju. Zadne maju iny system zavesenia a niesu take tazke, tam sa to mozno az tak neprejavuje. Skusil som premazat hlavne ten obmedzovac ale moc to nepomohlo ( i ked vtedy len obyč vazelinou). Mozno to chce nieco lepsie , mozno najblizsie skusim taketo nieco Novatio CLB Editováno: 23. Květen 2011, autor: bomberman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Asi budou zatuhlý panty(čepy) a to kolikrát ani mazání nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 (editace) Na mazanie pantov pouzivam od COYOTE uvolnovac srobov. Na 100% funguje. Po nastriekani nedochadza k opetovnemu zadieraniu pantov na dverach . LINK: http://www.coyote.cz...p?KatID=2&ID=39 Editováno: 23. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 24. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Kdysi jsem to na Toledu zkusil prostrikat WD40 a prislo mi to ze to bylo snad jeste horsi, neudela mi ten COYOT to stejne? ... Spise, neexistuje na to nejake specialni plasticke mazivo, neco takoveho jak je v linku ktery psal Wojnar, ale primo na panty dveri? V servisech urcite neco takoveho pouzivaji, ne? Na spolujezdcovi hlavne sedi manzelka, tak s tim chudak porad bojuje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 (editace) COYOTE nie je WD40 pouzivam ho uz roky. 100% ucinny na panty dveri na aute+zadretu osku stieracov. Precitaj si na co sluzi ten uvolnovac srobov. LINK mas hore. Treba prestiekat hlavne vrchny pant na dverach ten je zaseknuty preto dvere ide tazko otvorit. Spodny pant valceky na pante treba obcas premazat vazelinou. Editováno: 24. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 25. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 ah, ja vzdycky mazal ten spodni pant :-D Tak diky za radu, zkusim to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 5. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 (editace) Tak co pomohlo to? Já mám ten samý problém stříkal jsem to zatím jen WD-čkem a nic. Editováno: 6. Listopad 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Taky spolujezdec ma tezke otvirani, dukladne prostriknuto a zadna zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 10. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Me to pomohlo, ale nebylo to hned, povolilo to az po nejake dobe a dvere jdou ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.