MichalJ Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Zdravím, koupil jsem Yeťáka, ale mám jen obyčejný přední repráky. Chci si dodělat Sound System, ale hned na začátku mám zádrhel. Repráky, zesilovač, konektory a piny není problém, ale nevím jak s výplněma dveří. Dají se koupit nové pro SS, ale stojí cca 5500 Kč/ kus. přitom jediný rozdíl je, že mají mřížky pro střední reproduktory. Nemá někdo možnost je sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azurit Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 ..nebylo by lepší, než řešit celý sound system, použít kvalitnější reproduktory do standardních míst pro repro? určitě se dají najít takové, které by svými parametry dokázaly zvládnout kvalitu zvuku jako sound system.. SS v autě mám, hraje hezky, ale že by to byla nějaká megaultrabomba, to ne, takže bych, být tebou, zvolil dobré repro a efekt bude pravděpodobně stejný... anebo jít ještě o úroveň výš, přidat lepší zesilovač, subwoofer a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Toto cestou jsem šel i já-SoundSystem nijak nehaním,ale pokud porovnáš nějakou kvalitně provedenou zástavbu s repro renomovaných značek,dostaneš za stejné peníze podstatně kvalitnější zvuk. Doporučuji toto forum: http://www.autohificlub.cz/ ,je tam spousta inspirace a zajímavého čtení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azurit Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 ...tak já už sound systém začínám asi trošku hanět... ty přídavné repro, co tam jsou oproti standardní zástavbě, docela solidně drnčí... a očividně nejen při hraní, ale prostě na hrbolaté cestě - prostě se ty repráky povolujou... půjde do servisu, ať to dotáhnou.... jinak při nějaké minulé návštěvě v servisu mi pan prodejce říkal, že tam mají zákazníka, kterému se rozvibrují všechny repráky při znělce radiožurnálu :-) asi nemá VW group rád Český rozhlas )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 Jasně, takže když se od drnčících repráků vrátíme zpět k tématu - tak prostě ty krycí mřížky nejdou koupit samostatně a lze pouze s tapecy... škoda no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Pokud uz bzdes SS dodelavat.. radim rovnou cele dvere rozdelat az na plech a poradne utesnit(respektive poradne usadit reproduktory) protoze i u originalnich SS ve Skodovkach to dost casto hrci.. u nas na servise se to uz parkrat delalo .. a je to dost poznat.. na mem Yetim take.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Já bych asi do SS nešel pokud bych ho neměl od výroby. Zástavba je hodně pracná a pokud by měla hrát jak má, určitě je třeba dveře co nejvíce vytlumit. Jinak si myslím, že vytlumení plus nějaké jiné reproduktory třeba Hertz s vyšší citlivostí a woofer bude hrát stejně dobře néli lépe. Už jen vytlumení se základními repro je na hudbě znatelné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.