tomson1 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Chci se zeptat,s pazvuky bojuji již od novoty. Po roce to mám celkem vychytané,jenže někde u přístrojovky mi při zatočení něco jakoby lupne. pokud auto srovnám,lupne to zpátky. je to jakoby jste protlačili tenký plech a pak ho zase pustili zpět.Přesně tak to lupe. nesetkal se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host hejkal Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Chci se zeptat,s pazvuky bojuji již od novoty. Po roce to mám celkem vychytané,jenže někde u přístrojovky mi při zatočení něco jakoby lupne. pokud auto srovnám,lupne to zpátky. je to jakoby jste protlačili tenký plech a pak ho zase pustili zpět.Přesně tak to lupe. nesetkal se s tím někdo? co popisujes je napadne podobne u fabie, kdy odeslo uchyceni stabilizatoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 jake a jak mas vychytane pazvuky?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Hlavně zezadu,kufr a polystyren z nářadí dost vydává divný zvuky. Potom kapsa v pravých dveřích atd. Mám ale 17-ky a odstraňuji to na kočičích hlavách. Dá to fušku,ale dá se to vychytat. Na asfaltu je to potom supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 ja som sa zatial zbavil cukania climatronicu, vrzgania listy vyduchu ventilacie pod celnym sklom a teraz sa nich chystam s vrzgajucim plastom pod volantom, za co sa uz hanbim ked niekoho veziem a vrzganie vonkajsej klucky na strane vodica. inak to vrzganie prednej napravy zmizlo same od seba. tak 10 000 km vrzgalo a teraz nic - nechapem. to tomson1: trochu offtopic. ako ti jazdi 1,6 Mpi na 17" diskoch? myslim zvysena spotreba, slabsia dynamika a pod...je to prilis citit? vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 to kvak: Co jsi dělal s tou mřížkou ventilace pod předním oknem? Mám na ní podezření. Jinak ta jízda s těmi 17-ky. dle mého názoru si zvykneš,samozřejmě třeba opravenou cestu myslím díru víc cítíš. Takže jedeš a pořád vnímaš přejíždění těch oprav. To by ale nevadilo tolik jak větší náchylnost k pazvukům.Co se týče spotřeby a akcelerace,spotřebu jsem neměřil a akcelerace asi dobrý.Nejel jsem v jiné,tak nemiohu porovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 tu mriezku pod celnym sklom mi v ramci zaruky vymenili. pukalo to, praskalo pri kazdom nabehnuti na nejaku nerovnost, pri prudsej zmene teploty...vymenili ju a je ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 to kvak: máš na mysli tu venkovní kolem ramen stěračů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 nie, nie ta vnutorna dierkovana v palubke z ktorej prudi vzduch na celnu sklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 to Kvak: Jo,tak to mi spolehlivě dělá taky,jenže dneska jsem te pazvuk poslouchal,takže když autem zatočím doleva lupne to jako když zmáčkneš víčko od zavařeniny,když to srovnám,lupne to zpět. měl jsi něco takového. Je to před řidičem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 chci se zeptat jestli se to nekomu taky nestalo.Nekde od pravych zadnich dveri nebo sloupku neco klepe a ja nemuu prijit kde to presne je.Kdyz si sednu doprava dozadu tak to slysim jakoby ve sloupku,ale jindy zase jak vedou pasy.Jinak vrzani na prave strane u sloupku palubky to je fakt hruza.Kdyz sem byl v servizu rekli mi,ze maji specialni material ktery tam narvou a uz nikdy to neudela.Tak to vydrzelo asi mesic a ted to vrze snad jeste vic.Nevite taky nejakou dobrou radu?Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orim Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 A co predne sedadla?Tie este nikomu nezacali vrzgat?Pretoze mne uz ano,v zime to tak nebolo pocut,ale teraz v lete je to horsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 5. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Z pravé strany mi drnčel jen kastlík.Zkus ho otevřít jen na zkoušku,jestli je to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 tomson: bolo to klasicke pukotanie, praskot, uplne evidentne to islo od tej mriezky. taky zvuk ako popisujes bohuvdaka zatial v aute nepoznam pri otacani volantu mi akurat vrzga ten plast pod nim, nieco podobne ako Bocovi vrzgala ta schranka na okuliare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 orim: predne sedadla??? to nemyslis vazne...co na nich vrzga? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 5. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Kvak: Co jsi s tím plastem dělal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 tomson: myslis ten pod volantom? zatial nic, buduci tyzden pojdem na servisnu prehliadku tak to budem riesit. dufam ze mi to zavrzga v aj servise, lebo mam taku skusenost ze len co tam prijdem Stream zacne pekne hrat, vsetko prestane vrzgat a ja vyzeram jak blbec a tu listu pod volantom ak ti to robi by ti mali v zaruke bez problemov vymenit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 listu pod oknom samozrejme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 orim: predne sedadla??? to nemyslis vazne...co na nich vrzga? No mne uz nechutne silno vrzga vodicove sedadlo A navyse od vsetkych dveri pocujem vrzganie - urcite je to sposobene jemnym pohybom dveri - mam podozrenie ci to nahodou nerobia gumy okolo ramov. Alebo uz mam tak rozvrzganu kasnu Vam to nerobi? Auto je stare rok, naj. 23tis a tie gumy neboli nicim natierane. Na OCTE I som nic 3 roky nenatierial ale tieto zvuky som tam nepocul.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Z pravé strany mi drnčel jen kastlík.Zkus ho otevřít jen na zkoušku,jestli je to ono. kaslikem to neni.Je to u sloupku,ale vic mi vrze neco vzadu a vubec mi nenapada co by to mohlo byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Mi vrzaly venkovní gumy kolem dveří. Musel jsem je vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Mi vrzaly venkovní gumy kolem dveří. Musel jsem je vyměnit. myslis tie co su na dverach alebo tie na karoserii (tzv pirelli)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 ty co jsou na dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orim Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Tie gumy na dverach sa daju "premazat" silikonovym olejom.Mne takto zacali vrzgat zadne prave dvere a po natreti tymto silikonom prestali.Co sa tyka prednych sedadiel,tak to chce ist do servisu a vraj im to zaberie pol dna.No zatial este s tymto pockam(dam radio hlasnejsie ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 a co vlastne vrzga na tych prednych sedadlach? nejaky plast? ja mam zatial 27 000 km a nevrzga tam nic...ani na dverach. ale je pravda ze pri kazdom voskovani natieram tesnenia silikonovym olejom...teda tak 2-3 krat rocne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.