Přejít na obsah

Pioneer AVH-3300BT problém


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny Škodovkáře,

mám takový menší problém, koupili jsme si do Fabky II po FaceLiftu nové rádio, Pioneera AVH-3300BT,je super,nemůžu si stěžovat,ale když jsme ho s otcem zapojovali,tak nás nenapadlo podívat se do manuálu. Rádio má ochranu proti pouštění DVD,lze je pustit pouze když je zatažená ruční brzda. Chtěli jsme aby si rádio myslelo, že je pořád zatažená ruční brzda takže jsme připojili spínaných +12V i do konektoru pro kontakt z ruční brzdy. Nenapadlo nás to otestovat a teď jsem zjistil že přehrávání DVD nejde. Když jsem se podíval do manuálu,bylo tam že ten konektor se má napojit na živý kontakt tlačítka ruční brzdy,což znamená že jsme vlastně rádio natvrdo "odbrzdili". Co nechápu je,jak rádio teda pozná, že je ruční brzda zatažená. Jediné co mě napadá,že se po zatáhnutí ruční brzdy uzavře el. obvod přes zem a tím pádem se uzavře i obvod rádia,ale jistý si tím nejsem.

Přikládám scan z instalačního manuálu.post-53204-0-79362400-1304272611_thumb.j(trasa kabelu z rádia je zeleně,červeně je kabel ke spínači ruční brzdy)

Moje otázka je jednoduchá: jak zařídít aby si rádio myslelo,že je stále zatažená ruční brzda ? Bude stačit připojit konektor k detekci ruční brzdy "na tvrdo" na zem ?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Pioneer 3300BT vs. zapojení v OII r.v.2007 Ambiente aby komunikovalo s PC v autě. (tj. aby od PC v autě autorádio vědělo, že svítí světla, vypnulo se až po vytáhnutí klíčku ze spínačky). Nyní zapojeno na křížení (tj. zapne se radio při spínačka v I. a vypne se při spinačka v 0. - nekomunikuje s PC auta)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...