mr.pecoun Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Ahoj nemate nekdo mamu chorvatska( jestli se vubec dela) rakousko mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Nadpis jsem ti upravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Chorvatsko do tomtoma není a letos prý ani nebude, snad příští rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobecek Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Tady máš mapy i Chorvatska IGO Ale do TomTom to nejde. Jsou do PDA a Mio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 jo zapomel sem ze mam org navi DX skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 http://www.blaupunkt.cz/navigace-skupiny/Software-DX.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Já bych zas potřeboval CD do navigace BECKER TRAFFIC PRO Namohl by to někdo dat do image( v CLONE CD)a na net do sendspace megauploud rapidshare mapu ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pako Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Zatím nejlepší, co jsem viděl ja ViaGPS http://www.mireo.hr/en/viaGPS/[/url][/. Není to sice nejlevnější, ale co do podrobnosti a aktuálnosti prostě jednička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Zatím nejlepší, co jsem viděl ja ViaGPS http://www.mireo.hr/en/viaGPS/[/url][/. Není to sice nejlevnější, ale co do podrobnosti a aktuálnosti prostě jednička. Co do funkcnosti v HR nakokot, pouzil jsem tradeji iGO2006 a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Taktez jsem jezdil podle IGO2006 a naprosta pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Odporúčam tiež iGO, najlepšie pokrytie HR zo všetkých navi. Pokiaľ viem, do DX navi Balkán ani neexistuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Taky sháním do DXka Chorvatsko...ale zatím bez úspěchu... 12.8 odjíždím a zatím nula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.