Vaša Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 demontáž plastu 5. dveří pro výměnu žárovek osvětleni SPZ chytneme plast u spodní hrany a odtrhneme a pak vysunem horní část po směru skla Montáž jde opačně: nasadíme u skla a zatlačíme dolů, pak protáhnem popruh na otvírání a zarazíme trny ve spodní části Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 tady jsou vidět úchyty (trny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 kombi myslím drží ještě na sloupcích (nejsem si jistej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 U kombíku drží tapec na plastových trnech, takže se nesmíš bát a pořádně za něj potáhnout! Jde to sundat aniž bys sundával sloupky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 demontáž vložky zámku ze schránky před spolujezdcem předfaceliftovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) Perfektna prace. Este by to chcelo demontaz tapecu dveri, vnutornych kluciek a ovladacov okien. Tady máš demontáž tapecu http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/DemontazTapecu.htm Tady demontáž sedaček http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaSedacek.htm Tady demontáž budíků http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...rovkyBudiku.htm Editováno: 12. Únor 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) mužu se zeptat na demontáž airbagu ve volantu? zezadu volantu jsou dva otvory, úpo zasunutí plochýho úzkýho šroubováku (žádný blato jinak se zohne) cca 5-8 cm dlouhá železná část. Zasune se do otvoru a dradlo se páčí od osy volantu, tak aby se odjistila pružina co drží bag. takhle to vidí DP Editováno: 1. Duben 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 chtěl jsem se zeptat jaký klíč (ořech) je potřeba k povolení hlavního šroubu volantu - musím si ho koupit - díky 12 ti hran velikost 12 (asi je to spline) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zakyyy Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Udelal jsem z super návodu od Vaši PDF, pokud by si to někdo chtěl tisknout, tak jako treba ja, bude se to hodit... Doufam že to nevadí Vašo, jinak to samozřejmě hned smažu... Navod_Octavia_Vasa.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 hlavní matice od volantu se povoluje standardně proti směru hodinových ručiček? jak zaaretovat volant, aby se taky netočil při povolování? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 není tam levej závit takže povolit standartně já chytnu jednou rukou věnec druhou ráčnu a povolím,můžeš to zkusit přes zamčenou spínačku bud udělám proti rysce rýhu šroubovákem, a nebo značku centrofixem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Jsou to tydle ??? ten za přístrojema mě teda vůbec nenapadl, ten pod bagem spolujezdce je kde? dle DP mi to není vzhledem k fotkám jasné. Červeně jsem naznačil kde jsou šrouby pro sundání kastlíku, zeleně palubky. Je to nějak tak nebo jsou ještě někde nějaký. Děkuju moc Vašo, slibuju že je to naposled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 ještě jsou na bokách viz, modrej ovál kde uvidíš šroub tak odšroubuj (motor by upadnout neměl ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tak otravné cinkání vyřešeno minulý víkend jsme měl venku sedadla a palubku a cvrčka odhalil. Zakopanej pes byl v horním dílu palubky, kde je 10-ti samořezena vešroubována plechová výztuha u držáku airbagu. Jeden šroubeček nebyl o 1mm dotaženej a v té vůli cinkala podložka. Mrcha jedna co mi pila krev ! Pravda že kdybych to věděl v čem to bylo tak stačilo jen sundat kaslík, bag spolujezdce a dotáhnout. Teď super, samo sem tam něco vrzne ale jinak klidek. Sešteloval jsem si i zámky ve dveřích. Všem díky za rady a super návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 (editace) Jak nejlépe odjistit ty západky u stmívače a náklonu světel? Ty u toho spínače světel jsou jasné, ale ty vedle? Nechci nic orvat, tak se ptám. Editováno: 6. Říjen 2011, autor: Berry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 (editace) zatlač zezadu na ten "domeček" s potenciometrem, vysune se ven, odpojí konektor a máš volno k těm zobáčkům Editováno: 6. Říjen 2011, autor: Kajman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.