grey Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Tak ve středu s amíkama, to by mohlo klapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 souhlas, Amíci nepředvádí oslnivé výkony, zítra budou prázdné ulice a všichni budou sledova bitvu o postup. už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 .. už se těším Na co? Na prázdné ulice nebo na hokej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 samo, že na hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Píše kamarád: Zradia HEY: Bobak ma sestru v USA, kde uci na stredni skole anglictinu. Tak ji zavolal, aby se svejch studentu zeptala, jak tipujou dnesni zapas CR-USA. Ani jeden z 35 studentu nevedel, ze se hraje nejaky MS. Kdyz se jich teda zeptala, jestli vedi , kde je Slovensko, tak jeden ze studentu prohlasil, ze jde o ostrov patrici k Seychelam. Nakonec si teda jeden mistni sprt tipnul skore. Pry behem zapasu padnou 3 homerany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 hodně dobrý :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 11. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Velice trefné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 11. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Tak prvni tretina nic moc, ale druha a treti byli famozni . A je videt ze Jarda jeste nepatri do stareho zeleza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Hoši Děkujem!!! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Tak jsme je klepli, amíky Kurňa! Já mám radost!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 11. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Tak a ted nas asi cekaj Svedi, to bude asi trosku orisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Džegr - netřeba komentáře - 39 let a má co ukázat. Ten poslední gól - ťukanec s Plekancem neměl chybu Švéďáci budou nepříjemní.... Jinak dnes to vidím na pěknou bitku (CAN-RUS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 souhlas, CAN-RUS bude velmi pěkný hokej, bude na co koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 No, určitě bude na co koukat, ale jsem rád, že my tam hrát nebudem. Tady se sejdou dva nepříjemní soupeři proti sobě - buď to bude jako v matematice, že - a - je + a bude to zápas naprosto bez faulů, nebo naopak a bude to masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Oba týmy nesnesou psychicky prohru. Takže to bude divácky velmi zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 jj sice fandim hokeji ale na ten box can/rus dneska se podívám K našim netřeba komentář...bomba...jen mě síří, že i zítra ty Svějdy hrajem zase po 16h...nemam šanci sledovat Tv dřív jak na 8ičku večír poslouchat to v rádiu a sledovat ze záznamů to je na ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Když už jsme u toho, kde v rádiu se vysílá nějaký on-line přenos? Když jsme teď hráli, tak jsem musel akutně jet pro přítelkyni, takže jsem byl mimo TV, na rádiu jsem nahodil SCAN a žádný kanál, kde by se něco vysílalo jsem nenašel, přitom vím, že takhle on-line z rádia to poslouchají třeba v autobusech... Nakonec jsem to vyřešil aplikací CT4 v mobilu, kde jsem to měl i s obrazem. Dnes to bude masakr, zítra to budu mít taky taktak, ale je to jednou za rok, tak se obětuju a holt z tý práce půjdu dřív. Asi jako všichni okolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 12. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 No ja to dnes vecer tipuju na peknou melu a na nedelni finale Cr-Can. I hope Jinak co se prenosu v radiu tyce, to fakt nevim, uz jsem v cechach nejakej patek nebyl a kvuli tomuhle MS jsem si nechal do Irska poslat cesky UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 já to poslouchal na CR1... na mobilu mám smůlu...taková moderna jako tel s internetem se ke mě ještě nedostala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 samurai: on-line na rádiu ČR1 v Praze na 94,6 FM sleduji CAN-RUS a zatím hezký. rychlý hokej,nahoru, dolu, ale připadá mi, že malinko má navrch Canada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 12. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Hmm, tak CAN-RUS docela prekvapko, doufam ze nas zejtra takhle neprekvapi Svedsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Hmm, třeba že by nám zítra dali vyrovnávací gól sedm vteřin před koncem a pak vyhráli v nájezdech. Ale snad to bude v pohodě, to se nedá předpovědět, jenom doufat... Dneska jsem zas musel jet, tak jsem poslouchal ČR1 co mám v autě (jediný kanál, který hraje v tunelech) a nevím, jestli to bylo tím, že to je nějaký Radiožurnál, ale tam nic... Zkusím tu frekvenci, ale letos už je to stejně fuk, zítra se otřese hospoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 včera jsem byl taky překvapen. první třetiny vypadala slibně pro Kanadu, ale 3. třetina nic moc, tam opravdu měli navrh Rusaci. dneska to bude taky pěkný. bylo by dobrý zahrát si finále s Ruskem a oplatit tomu rusakovi, co nám zmasakroval část mužstva, jak chutná porážka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 jj tak přesně bych to viděl já...hlavně ať to kluci dneska daj....držim palečky...myslim si, že to nebudou mít lehký !!!v v neděli hurá na Arťuchina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 tak to asi moc nedali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.