Shreek Vloženo 15. Květen 2011 Vloženo 15. Květen 2011 Ahoj, prosím o radu. Včera mi po podřazení a přidání plynu začalo auto strašně kouřit černý dým z výfuku. Během přidání se jen ozvala taková menší dutá rána a v tu chvíli začalo auto strašně kouřit. Co se týká otáček, tak jsem to nijak moc netočil, otáčky byly zhruba kolem 2500 - 3000 ot. Výkon šel podle mně taky dolů, ale potom jsem uř radši auto moc nevytáčel. Nyní má auto trochu hrubší zvuk a při přidání nebo při záběru strašně kouří.. Tak se chci zeptat jestli někdo nevíte co to může být ... Kámoš říká, že to může být váha vzduchu nebo možná i turbo .. Díky moc za odpovědi ... Citovat
PROCHY603 Vloženo 15. Květen 2011 Vloženo 15. Květen 2011 Vadne TURBO!!! Nejazdit a okamzite vymenit !!!! Pokial nechces menit komplet motor aj s turbom. LINK: Citovat
Shreek Vloženo 16. Květen 2011 Autor Vloženo 16. Květen 2011 Tak, už je to vyřešené .... Dnes jsem se konečně podíval pod kapotu a zjistil jsem, že je vypadnutá hadice od turba ke chladiči .. Takže zpět namontováno a už to zase fičí jak má ... :-) :-) Musím říct, že zpočátku jsem se dost lekl co to dělalo ... :-) :-) Citovat
petrelektrika Vloženo 21. Srpen 2011 Vloženo 21. Srpen 2011 Ahoj, mě se stalo něco podobného, ve vyšších otáčkách, zastavil jsem, koukl do motoru a vypadlá hadička, napojil jsem jí, dolil olej (2l) a kouřilo stejně. Nakonec to bylo tím, že se mi roztrhlo turbo (až když se na něho sáhlo, zjistil jsem že je na 2 kusy). Nevím zda to mělo souvislost, ale byl i zničený stervák (4 zuby vylámané) a startér. No teď je to opraveno, ale víc mi to auto kouří (nad 2,5 tis ot), nevíte co by šlo nalejt do motoru, aby se to trochu zmírnilo? Před tím to bylo na emisích a hodnoty v pohodě a zakouřilo to jen když jsem tomu naložil pořádně. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.